Roćen: To su podmetanja zašto mi Medojević sve nije u oči rekao

"Postavlja se onda pitanje zašto je i po čijem nalogu morao na ovaj popravni", kazao je Roćen
0 komentar(a)
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 08.02.2012. 14:36h

Šef diplomatije i član Predsjedništva DPS-a Milan Roćen kazao je da su tvrdnje predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića izmišljotine i "prljave konstrukcije".

Medojević je kazao da predsjednik DPS-a Milo Đukanović i ministar vanjskih poslova Milan Roćen stoje iza bezbjednosne službe u kojoj rade bivši vojni obavještajci, a koja služi za praćenje njihovih političkih protivnika.

"Medojevićevim lažima nikad kraja. Zašto nije imao hrabrosti da sve to kaže tako otvoreno juče na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, u mom prisustvu? Zato što i sam zna da su to prljave konstrukcije. Postavlja se onda pitanje zašto je i po čijem nalogu morao na ovaj popravni. To može biti pitanje i za Odbor za bezbjednost, čiji je član, jer po tom osnovu ima pristup povjerljivim informacijama”, kazao je Roćen.

On je rekao da “nadležni državni i drugi organi zaista lako mogu provjeriti ove, kao i druge Medojevićeve izmišljotine”.

“Možda se radi i o medicinskom slučaju. Bilo kako bilo, nadam se da će i “Vijesti” i drugi mediji profesionalno biti zainteresovani da se utvrdi istina, kako ne bi sebe doveli u situaciju da budu najobičniji pioni u ko zna čijim operativno-obavještajnim namještaljkama”, kazao je Roćen.

Bonus video: