MANS prikuplja novac da svi dođu u PG na protest

Prva karaoke žurka će biti organizovana u klubu "Pub 111" u ponedjeljak 13. februara, a nakon toga i prva aukcija slika
0 komentar(a)
protest 21.01., Foto: Luka Bošković
protest 21.01., Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 07.02.2012. 14:41h

Unija slobodnih sindikata Crne Gore, MANS i Studentska Unija pripremaju februarski protest i napominju da podrška građana raste u odnosu na januarski mitnig ispred Vlade Crne Gore.

"Organizatorima su se već javili brojni pojedinci i privrednici koji su donirali materijale potrebne za organizaciju protesta, dok je u MANS-u formiran centar za volontere (020 266 326 ili mans@t-com.me) u koji se mogu javiti svi oni koji žele na neki način da pomognu organizaciju protesta", saopštili su iz MANS-a.

Žurka 13. februara

Što se tiče konačnog datuma organizacije februarskog protesta, organizatori su u stalnoj komunikaciji sa Hidrometeorološkim zavodom

"U tom cilju će biti organizovane aukcije slika i ručno pravljenog nakita, amaterske fudbalske utakmice, karaoke večeri, tematske žurke za mlade i književne večeri gdje će posjetioci umjesto ulaznica plaćati jedno sjedište u autobusu", saopšteno je.

Prva karaoke žurka će biti organizovana u klubu "Pub 111" u ponedjeljak 13. februara, a nakon toga i prva aukcija slika koje su donirali umjetnici kako bi pomogli obezbijeđivanje prevoza za građane koji ne mogu da priušte dolazak u Podgoricu na protest.

Da dođu i sa sjevera

"Pored ovoga, građane Podgorice očekuje još nekoliko zanimljivih performansa koji će ukazati na ključne probleme u našem društvu i koji imaju za cilj da dodatno animiraju građane da dođu na februarski protest. Organizatori protesta su u komunikaciji i sa nekoliko muzičkih grupa iz regiona koje su podržale proteste, u vezi njihovih nastupa u Podgorici".

Što se tiče konačnog datuma organizacije februarskog protesta, organizatori su u stalnoj komunikaciji sa Hidrometeorološkim zavodom u vezi sa vremenskim prilikama.

"Imajući u vidu trenutno stanje, postoji mogućnost da protesti budu održani posljednjeg vikenda u februaru, nakon što se stabilizuje vrijeme kako bi omogućili i građanima sa sjevera da nam se pridruže na protestu u Podgorici", saopšteno je.

Bonus video: