PzP: Medenica i Čarapić se druže sa Anom Kolarević

"Građani moraju prepoznati važan trenutak i shvatiti da je sve u njihovim rukama, jer ova ideološka ekipa neće pristati da mijenja sistem u kome su postali milijarderi"
0 komentar(a)
PZP, Foto: Boris Pejović
PZP, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 31.01.2012. 14:05h

Pokret za promjene (PZP) podržava zahtjeve građana sa poslednjeg protesta i poziva organizatore da im ponude rješenja za njihovo ispunjenje, a što ne mogu očekivati od premijera Igora Lukšića, saopštili su lider PZP-a Nebojša Medojević i poslanik Branko Radulović.

U ekonomskom sistemu koji je Lukšić naslijedio od Mila Đukanovića i Veselina Vukotića, kako je rekao Medojević, "ključne odluke za standard građana donose vlasnici stranih kompanija u saglasnosti sa korumpiranim funkcionerima vladajuće struktrure".

"Zato građani moraju prepoznati važan trenutak i shvatiti da je sve u njihovim rukama, jer ova ideološka ekipa neće pristati da mijenja sistem u kome su postali milijarderi. Ne postoji u istoriji vlast koja je više opljačkala narod od ove i da se to desilo u nekoj drugoj zemlji svi zatvori bi bili puni ministara, savjetnika, šefova kabineta, advokata...", naveo je Medojević.

Nude rješenja koja će donijeti ekonomski rast

Radulović je rekao da nude rješenja koja će u narednih pet godina donijeti dvocifrene stope ekonomskog rasta.

"Potrebno je objediniti pamet, pokazati svjetskim hohštaplerima gdje da idu i valorizovati resurse. Vrhovni državni tužilac mora biti kao Falkone u Italiji spreman da pogine za pravu i dobro države, a ne kao Medenica i Čarapićka zagrljeni sa gospođom Kolarević uz i niz Goricu svaki dan. Kako očekivati iz takve zajednicke ljubavi da će da uhapsi nju i dva brata", rekao je Radulović.

On je posljednje stavove predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića o situaciji u KAP- u nazvao licemjernim i da bi "ako ima obraza trebao sa ostalima da podnese ostavku", rekao je Radulović.

Bonus video: