Cakan: Mi nemamo rezervni položaj

"Čitav život sam se trudio da dam ljudima šansu, i to mi se uvijek isplatilo, pa smo i našu listu sastavili tako – od mladih ali i iskusnih ljudi"
275 pregleda 11 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, tribina Bar, Foto: Biram Bar
Radomir Novaković Cakan, tribina Bar, Foto: Biram Bar
Ažurirano: 11.05.2018. 12:32h

Izborna lista "Radomir Novaković Cakan – Biram Bar" je nakon Čanja, Šušanja i Topolice, tribinu održala i u Sutomoru u sali Doma solidarnosti, na kojoj su pored nosioca liste Novakovića učestvovali i odbornički kandidati liste iz Sutomora Slobodanka Hrvatin, Dražen Kalezić, Milena Božović, Ana Vukazić, Karolina Ilić, Branko Đurović i Stevo Novaković. Na skupu je rečeno da Sutomore “nije samo prvi red pored mora" već mnogo više od toga “i zato moraju svi da se pitaju kako napred”.

"Sa 3.300 birača, a još više stanovnika, Sutomore zaslužuje više pažnje gradskih vlasti, pogotovu kada se zna da upravo odavde, iz Sutomora, opština Bar ubira najviše para. Ovdje MZ Sutomore nikako ne može da se konstituiše, a ona ne može da bude servis opštine već servis građana. Upravo zato ćemo, za razliku od drugih, svaki put, oko svakog problema imati sastanke po mjesnim zajednicama . Čitav život sam se trudio da dam ljudima šansu, i to mi se uvijek isplatilo, pa smo i našu listu sastavili tako – od mladih ali i iskusnih ljudi", rekao je pored ostalog Novaković.

Odgovarajući na pitanja posjetioca tribine, on je naveo i da se za četiri godine može mnogo uraditi ako grad vodi “neko sa iskustvom, a okružen mladim, obrazovanim ljudima punim energije”.

"No. isto tako ne smije se dozvoliti da neko pred izbore koristi probleme i zbog glasova ucjenjuje građane Bara. "Biram Bar" može - ali ne želi da vam obećava kule i gradove u 3D snimcima kao neki. Mi svoja obećanja moramo da ispunimo jer nemamo rezervni položaj", poručio je Novaković.

Planinarka Karolina Ilić je kazala da je njeno ime na listi “ zbog Cakana, jer znam da drži riječ i ispunjava obećanja”.

Pored legalizacije objekata, posjetioci tribine su naročito isticali probleme u vezi sa odvoženjem smeća, komunalnog uređenja, staza za invalide, loših puteva, nedostatka vode i kanalizacije.

Bonus video: