Roćen: Neka Milić kaže gdje i sa kojim sam kriminalcima bio

"Pokušao je da obmane međunarodne zvaničnike i naknadno našu javnost kad su ga u to vješto uvukli pa se izmakli (Nebojša) Medojević i (Andrija) Mandić"
0 komentar(a)
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.01.2012. 08:51h

Ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Milan Roćen reagovao je na tekst “Ministri i kriminalci za istim stolom” objavljenog u “Vijestima”, navodeći da se nikada nije sastajao sa kriminalcima. Reagovanje prenosimo u cjelini

“Zahvaljujući “Vijestima” crnogorska javnost je nakon dvije i po godine saznala što je i zašto krio Srđan Milić u pismu upućenom “predstavnicima EU i međunarodne zajednice” nakon poraza na izborima u Žabljaku u avgustu 2009. godine. Pokazalo se-ništa, osim uobičajene priče političkog nezadovoljnika.

Naravno i ne razmišlja o dokazima. Gdje su imena, ko, gdje kad-nema ih i Milić to dobro zna. Pokušao je da obmane međunarodne zvaničnike i naknadno našu javnost kad su ga u to vješto uvukli pa se izmakli (Nebojša) Medojević i (Andrija) Mandić.

Ako to nije uradio u pismu i ako jeste ili nije u Tužilaštvu-o njegovom višesatnom svjedočenju sam takođe saznao iz “Vijesti”-neka javno kaže kad i gdje su održani ti sastanci i koje su to vođe kriminalnih struktura bile sa mnom na tim sastancima.

Ako to ne učini, biće to još jedna njegova javna blamaža. Ali bio bi red da se izvini, ako ne meni a ono čestitim Durmitorcima koje takođe ovim u kontinuitetu omalovažava i potcjenjuje.

Bonus video: