Martinović: Papagaji iz DPS-a žive u uvjerenju da će prevariti Kolašince

117 pregleda 23 komentar(a)
Vladimir Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Vladimir Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 10.05.2018. 14:58h

"Kolašinska filijala organizovanih kriminalaca DPS, sa svojim satelitima, na sve načine pokušava da se spasi izbornog debakla koji i po sopstvenim istraživanjima očekuju 27. maja", saopštio je Vladimir Martinović, nosilac liste Demokrata na izborima u Kolašinu.

"Papagaji iz Demokratske partije socijalista, u nadi da će im više puta izrečena laž postati istina, žive u uvjerenju da će prevariti građane Kolašina, pa osim što se služe notornim lažima sada su počeli preko noći u nedostatku sopstvenog programa praviti letke sa mojim likom i ostalim funkcionerima Demokrata. Jasno je i građanima od koga vam prijeti najveća politička opasnost, ali nas to sigurni budite neće zaustaviti. Nego, ništa pametnije i ljudskije nijesmo ni očekivali od ljudi koji su beskrupulozno 30 godina uništavali i Kolašin i Crnu Goru, živote i sudbine svih građana. Mala je to stvar političkih kukavica u odnosu na njihove mafijaške metode obračuna sa novinarima", dodaje se.

Martinović navodi da će DPS neistine morati dokazati na sudu.

"Pošto ni ovog puta vjerovatno nije obaviješten ili je posljednji saznao, predsjednik OO i nosilac liste Milosav Bato Bulatovic dužan je dati odgovor kako je kao zaštitnik šumskih resursa vlasnik privatne pilane, privrednog objekta koji je bespravno podignut. Pomenuti objekat je više puta rekonstruisan, dograđivan, proširivan bez i jednog akta izdatog od nadležnih organa iz oblasti uređena prostora, što će svakako biti predmet kontrole i nadzora građevinske urbanističke inspekcije. Kao što je poznato, nelegalna gradnja je zakonski prepoznata kao krivično djelo. Stoga, gospodine Bulatoviću, ako je most prošao, pilana neće sigurno. Moraćete da položite račune za sva krivična djela koja krijete, uz pomoć kolega iz vrha kolašinskog DPS-a", navodi Martinović.

On na TV duel poziva Milosava Bata Bulatovića .

"Do ukrstimo argumente šta su Demokrate oduzele Kolašinu i Crnoj Gori, a šta OKG DPS, da otvorimo i te i sve druge teme vezane za ono što muči DPS. Takođe, imaćete priliku da mi u lice kažete sve što imate. Ako nije spreman da sam učestvuje ili nema dovoljno hrabrosti, spreman sam da mu u pomoć priteknu oni koji se stvarno pitaju u kolašinakoj filijali organizovane kriminalne grupe DPS, Marta Šćepanović i Mile Šuković. Ukoliko ne prihvati ovaj izazov, jasno je da je svaka druga komunikacija sa tim ogrankom OKG suvišna i bespredmetna", zaključuje Martinović.

Bonus video: