Šućur Bulatovićevoj: Ni Abazovića, ni Miloševića nijesu mogli kupiti vaši bliski saradnici iz DPS-a

"Poslije licimjernog Đukanovića i labilnog Medojevića sa izmisljotinama i neistinama, a sve u DF stilu, danas je neistinite navode potpisala poslanica DF-a Vera Bulatović"
164 pregleda 10 komentar(a)
goran šućur ura, Foto: URA
goran šućur ura, Foto: URA
Ažurirano: 10.05.2018. 13:05h

Odgovorite građanima Nikšića da li ste vi inicijatori bojkota posljednjih lokalnih i da li ste tadašnju sigurnu pobjedu u Nikšiću zamijenili za slobodu svojih lidera, poručio je danas Goran Šućur potpredsjednik nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA poslanici Demokratskog fronta (DF) Veri Bulatović.

On je reagovao na saopštenje Bulatović u kome je između ostalog poručeno da je "politički direktor GP URA Rade Milošević bio najaktivniji u nagovaranju Vere Miljanić da preda odborničko mjesto Đuroviću".

Šućur je dodao da Bulatović u nemogućnosti da URI nađete bilo kakvu zamjerku pokušava da između Građanskog pokreta URA i Pozitivne stavi znak jednakosti.

"Ali u tome nećete uspjeti, jer su svi naši članovi koju su nekada bili u toj političkoj partiji izašli iz nje ne zeljeći da svoje poštenje i čast stavljaju iza ličnih interesa. Ni Abazovića, a ni Miloševića nijesu mogli kupiti vaši bliski saradnici iz DPS-a. Radi podsjećanja Rade Miloševć je jedini odbornik koji je javno glasao na toj sjednici. Kad iznosite laži i neistine, predlažem vam da se malo bolje potrudite jer u očima građana ispadate smiješni", rekao je Šućur.

"Poslije licimjernog Đukanovića i labilnog Medojevića sa izmisljotinama i neistinama, a sve u DF stilu, danas je neistinite navode potpisala poslanica DF-a Vera Bulatović. Ne željeći da ulazimo u dalju raspravu, ali radi javnosti odgovorićemo na vaše neistinite navode. Rade Milošević nije šef nikšićke URA, vec njen član. U našoj stranci nemamo šefova ni donova, za razliku od vas. Mi odluke donosimo na organima partije, a naredbe ne primamo ni od rezidenata CIA-e ni od ruskih obavještajnih službi", istakao je Šućur.

Bonus video: