Medojević: Milić ima zajedničku fotografiju Roćena i Šarića

Medojević je putem društvene mreže pozvao vrhovnu državnu tužiteljku Ranku Čarapić da pozove Srđana Milića i da mu "uzme fotografiju"
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.12.2011. 16:34h

"Ovo je istorijska prilika da raskrinkamo veze između DPS i mafije. Ključ je u fotografiji koju ima Srđan Milić i koju je pokazao ambasadorima EU, na kojoj su u restoranu na Žabljaku Milan Roćen i Darko Šarić", objavio je nedavno na Fejsbuk profilu lider PZP-a Nebojša Medojević.

Medojević je putem društvene mreže pozvao vrhovnu državnu tužiteljku Ranku Čarapić da pozove Srđana Milića i da mu "uzme fotografiju".

Učestvujući u debati sa mnogobrojnim "fanovima" na Fejbuku Medojević navodi da je lider SNP-a dobio informaciju od svojih aktivista da se Milan Rocen i Darko Šarić nalaze u restoranu na Crnom Jezeru, koji je kroz nekoliko mjeseci i zapaljen.

"Milić je zvao telefonom Roćena da mu kaže da zna s kim je na ručku. Evo prilike tužilaštvu da provjeri, da li su se tog dana čuli Roćen i Srđan Milić i da li postoji fotografija tog susreta", nastavio je Medojević.

Nakon što je u ponedjeljak pozvao Milića da dostavi državnom tužiocu ključne dokaze o vezama između Darka Šarića i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Milana Roćena, za koje tvrdi da ih posjeduje, predsjednik SNP-a poručio je stoji na raspolaganju tužilaštvu sa svim informacijama.

Ohrabren velikim brojem komentara korisnika ove društvene mreže, lider PzP-a konstatovao je da njegov Fejbuk profil postaje sve uticajniji.

Iz sata u sat objavljuje različite poruke u kojim najčešće proziva vladajuće strukture, kao i prateće muzičke sadržaje poput grupe Azra i pjesme Kurvini sinovi, Riblje Čorbe...

Bonus video: