Srpska lista: Tadiću, kako nas zaboravi

Nekoliko nekadašnjih članova Srpske narodne stranke, na čelu sa Dobrilom Dedeićem, osnovalo je nedavno novu partiju “Srpsku listu”
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2011. 11:40h

Srpska lista(SL) izražava žaljenje što niko iz njenih redova nije pozvan na sastanak srpskog predsjednika Borisa Tadića sa predstavnicima Srba iz regiona, ali će nastaviti da podržava politiku predsjednika i Vlade Srbije na planu brige za Srbe u regionu i ostvarivanje interesa te države, saopšteno je te stranke.

“SL je jedina srska politička stranka u državi Crnoj Gori koja Srbiju smatra matičnom državom cijelog srpskog naroda, pa i Srbe iz Crne Gore.

Taj naš stav je u potpunosti sa Strategijom Vlade Srbiije za odnose sa Srbima u regionu i dijaspori. Time SL podržava i promoviše, kako prava i interese Srba u Crnoj Gori, tako i interese Srbije”, saopštio je predsjednik političkog savjeta SL Miroslav Vlahović.

Nekoliko nekadašnjih članova Srpske narodne stranke, na čelu sa Dobrilom Dedeićem, osnovalo je nedavno novu partiju “Srpsku listu”.

To je naziv koalicije koja je na izborima 2006. godine ostvarila jedan od najboljih izbornih rezultata kada su u pitanju prosrpske partije.

Bonus video: