Kneževiću uručena bista Žukova

"Bistu Maršala Pobjede Žukova, koje je veliko priznanje koje se uručuje u znak sjećanja na borbu protiv fašizma i veliku ulogu Crvene Armije, uručio je Vasilij Lanavoj Predsjednik Besmrtnog puka. Bistu je primio, u ime Milana Kneževića, njegov brat Mirko", saopšteno je iz DF-a
378 pregleda 1 komentar(a)
Vasilij Lanavoj, Mirko Knežević, Foto: Demokratski front
Vasilij Lanavoj, Mirko Knežević, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 06.05.2018. 12:50h

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević dobitnik je bronzane biste Žukova.

Kako je saopšteno iz Demokratskog fronta (DF), na poziv "Besmrtnog puka" organizacije koja afirmiše borbu protiv fašizma u Moskvi boravi Mirko Knežević, a u ime njegovog brata Milana.

"U sklopu manifestacija uoči Dana Pobjede kada će Mirko prisustvovati paradi, sinoć je u Kremaljskom Dvorcu, nakon svečanog koncerta, Milanu Kneževiću uručena bronzana bista Žukova i objavljena Odluka da će se predsjedniku DNP dodijeliti Počasna Gramata "Besmrtnog puka". Bistu Maršala Pobjede Žukova, koje je veliko priznanje koje se uručuje u znak sjećanja na borbu protiv fašizma i veliku ulogu Crvene Armije, uručio je Vasilij Lanavoj predsjednik Besmrtnog puka. Bistu je primio, u ime Milana Kneževića, njegov brat Mirko", saopšteno je iz DF-a.

Bonus video: