Medojević: Roćen naručio intervju sa Keljmendijem

Lider PZP-a je Roćena označio kao "političkog mentora" kontroverznog kosovsko-bosanskog biznismena Keljmendija
60 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 12.12.2011. 12:54h

Lider Pokreta za promjene (PZP) i član skupštinskog Odbora za bezbjednost Nebojša Medojević ocijenio je danas da se u i oko bezbjednosnih struktura u Crnoj Gori "igraju" ozbiljne političke igre koje "ugrožavaju bezbjednost građana i ustavni poredak države".Medojević je po napuštanju sjednice skupštinskog Odbora za bezbjednost na kojoj je trebalo da se razmotri policijski izvještaj o stanju u sektoru bezbjednosti, optužio šefa diplomatije Milana Roćena da je naručio intervju sa kontroverznim kosovskim biznismenom Naserom Keljmendijem kako bi "politički diskreditovao" PZP.Lider PZP-a je Roćena označio kao "političkog mentora" kontroverznog kosovsko-bosanskog biznismena Keljmendija za koga se vezuje šverc droge, a tvrdi da su mu "prijatelji" i ljudi iz Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore.

Keljmendi je "Vijestima" kazao da "zna da je Medojević pokušavao da dođe do njega, kako bi finansijski pomogao njegovoj stranci". Zapitao se i zašto Medojević u skupštini priča o njemu.

"Htio je da budem u njegovoj stranci i svi Albanci koji imaju crnogorsko državljanstvo, najvjerovatnije je to razlog što on sve ovo radi protiv mene. Taj gospodin nije dostojan da bih pričao toliko o njemu. Stvarno, taj čovjek uopšte nema pojma ponekad i šta priča", kazao je Keljmendi.

Kosovski biznismen, koga su mediji u više navrata povezivali s narko-biznisom, negirao je da je ikada radio sa drogom, ali je potvrdio da je novčano pomogao obnovu crnogorske državnosti.

"Stvarno, taj čovjek uopšte nema pojma ponekad i šta priča", kazao je Keljmendi

Galerija

Bonus video: