Vujović: Otvorićemo sistem za sve stručne i slobodne ljude

"Mi želimo promjene a to znači smjenu aktuelne vlasti u Podgorici. Samim time što aktuelni gradonačelnik ne vodi listu DPS u Podgorici vlast priznaje da su potrebne promjene i da je radila loše u prethodnom periodu"
81 pregleda 24 komentar(a)
Ivan Vujović, Foto: SDP
Ivan Vujović, Foto: SDP
Ažurirano: 03.05.2018. 12:37h

Građanski savez za promjene će raskinuti sa praksom otuđene partijske elite koja Podgoricu smatra svojim vlasništvom, kazao je nosilac liste koju čine SDP i Demos.

On je poručio da će grad Podgoricu vratiti građanima i otvoriti sistem za sve stručne, slobodne ljude i profesionalce koji svojim znanjima mogu pomoći gradu te da moraju okupiti sav stručni kadrovski potencijal kako bi se grad razvijao u smjeru koji odgovara opštem, a ne interesu otuđenih pojedinaca koji su umislili da su iznad Podgorice i države.

"Mi želimo promjene a to znači smjenu aktuelne vlasti u Podgorici. Samim time što aktuelni gradonačelnik ne vodi listu DPS u Podgorici vlast priznaje da su potrebne promjene i da je radila loše u prethodnom periodu", rekao je Vujović.

Promjene u Podgorici, tvrdi on, biće uvod u političke promjene na državnom nivou koje jedino mogu biti ostvarene na građanskom konceptu punog poštovanja Ustavnih određenja države, međunarodnih obaveza i vrijednosti i standarda EU. "Građanski savez za promjene će biti centar okupljanja svih građanskih i progresivnih snaga društva koje žele slobodno društvo, slobodnih a ne zarobljenih institucija, i državu koja pripada svima. Naš uspjeh u Podgorici otvoriće vrata građanskim političkim promjenama na svim nivoima", zaključio je Vujović.

Bonus video: