DF i SNP predali listu u Baru: Dejan Đurović nosilac

Vasilije Lalošević (SNP) koji je na drugom mjestu liste, kazao je da će sinergijom cijele koalicije Bar biti vraćen na poziciju najperspektivnijeg grada regiona, ted a će biti grad jednakih šansi za sve “iz kojeg mladi neće bježati”
308 pregleda 3 komentar(a)
DF Bar, Foto: Radomir Petrić
DF Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 01.05.2018. 20:07h

Opštinskoj izbornoj komisiji večeras je izbornu listu predala i koalicija DF-SNP. Nosilac liste je mr Dejan Đurović, predsjednik odborničkog kluba DF u SO Bar, koji je istakao da će koalicija voditi pozitivnu kampanju.

"Ova lista predstavlja naš izborni slogan-“ Za Bar, grad koji volimo”, a mi se u predizbornoj kampanji nečemo baviti DPS i onim što su radili prije, već ćemo pokazati sugrađanima šta ćemo mi uraditi. Glavni cilj naše koalicije biće da zadržimo najveći resurs u našem gradu-mladost, koja će nakon 27. maja imati sigurno maksimalno šansu da pokaže kako zna i umije da vodi ovaj grad, zajedno sa nama koji ćemo biti na čelu opštine, Povratićemo značaj Bara koji mu pripada, da bude saobraćajni, turistički, sportski i univerzitetski centar cijele Crne Gore", rekao je Đurović.

Vasilije Lalošević (SNP) koji je na drugom mjestu liste, kazao je da će sinergijom cijele koalicije Bar biti vraćen na poziciju najperspektivnijeg grada regiona, ted a će biti grad jednakih šansi za sve “iz kojeg mladi neće bježati”.

Iza Đurovića i Laloševića, na listi su redom Bogić Beli Mitrović, Maja Vukićević, Zoran Tajić, Aleksandar Lekić, Lazar Macanović, Itana Glavanović, Vuk Vujović, Slavica Vučević, Milorad Leković, Aleksandra Vujičić, Dragutin Durutović, Vasilisa Sekulović, Rajko Ljubenko, Marija Marsenić, Ivica Golubić, Slaviša Jović, Nikola Kavaja, Danijela Đukić, Ranko Marković, Dragan Jovićević, Ivana Milović, Žarko Pekić, Vlado Stijović, Predrag Spaić, Anastasija Krdžić, Ermin Šabović, Vojkan Filipović, Mladenko Drašković, Spasoje Ćulafić, Mirjana Banović, Slađana Raonić, Filip Vemić, Vukica Krivokapić, Ljiljana Šćekić i Svetozar Đurišić.

Bonus video: