Raičević nosilac liste DPS-a u Baru

Opštinskoj izbornoj komisiji uz listu je priloženo 1.777 potpisa podrške, što je prema riječima predsjednice barskog DPS Branke Nikezić "simbolički onoliko koliko je glasova razlike na predsjedničkim izborima u Baru napravio Milo Đukanović u odnosu na opoziciju"
281 pregleda 5 komentar(a)
DPS Bar, Foto: Radomir Petrić
DPS Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 01.05.2018. 11:37h

Barski DPS predao je izbornu listu za lokalne izbore, čiji je nosilac aktuelni potpredsjednik Opštine Dušan Raičević.

Opštinskoj izbornoj komisiji uz listu je priloženo 1.777 potpisa podrške, što je prema riječima predsjednice barskog DPS Branke Nikezić "simbolički onoliko koliko je glasova razlike na predsjedničkim izborima u Baru napravio Milo Đukanović u odnosu na opoziciju".

"Velika je čast i privilegija biti na čelu pobjedničke liste u Baru, ostvarićemo, ubijeđen sam, ubjedljivu pobjedu. Drago mi je da su mladi preuzeli inicijativu za određene procese u našem gradu, mnogo toga je započeto i pred nama je mnogo toga što moramo da uradimo i da pokrenemo nove investicione cikluse. Lista je Bar u malom i sastavljena je od Barana i ljudi koji se osjećaju Baranima. Glavni foKus kampanje biće na ekonomiji, otvaranju novih radnih mjesta, ali pod realnim okolnostima, prije svega realizacijom velikih investicionih projekata koji su ranije započeti i kreiranjem novih radnih mjesta kroz podršku malim i srednjim preduzećima i mladima koji su odlučili da svoje biznis ideje sprovedu u djelo", rekao je Raičević.

Nikezić je istakla da u DPS na osnovu iskustva sa predsjedničkih izbora računaju da je i ovo pobjednička lista ”"koju nosi narod ovog grada", da su na listi predstavnici svih klasifikacionih grupa grada, "a prije svega mladi i novi ljudi".

"Imamo 23 nova kandidata za odbornike, od toga 20 mladih, i nekoliko poznatijih i uslovno rečeno starijih. Na mlađima svijet ostaje, ustupamo mjesta mlađima, to će Barani prepoznati i na ovim izborima ova lista će biti pobjednička", istakla je Nikezić.

Iza Raičevića, na listi su Ljubomir Kočović, Branka Nikezić, Zoran Srzentić, Branislav Branković, Tanja Spičanović, Zarija Franović, Božidar Janković, Miloš Lalević, Anastazija Miranović, Đorđije Pavićević, Svetlana Vučetić, Rade Vujačić, Jovan Popović, Asim Andrić, Vesna Đokvučić, Andrea Pajković, Miroslav Knežević, Aleksandar Markolović, Nevenka Plantak, Jovan Ivović, Samira Striković, Miloš Fuštić, Alen Đelošević, Ammar Borančić, Nikica Purlija, Seno Novalić, Dževdet Begzić, Aleksandra Glavanović, Emir Peričić, Milica Šestović, Nedžad Pepić, Teodora Amanović, Dragoslav Tomanović, Aleksandra Jovović Vojvodić, Mladen Đuričić i Vido Dabanović.

Bonus video: