Krivokapić: Vujanović izmišlja, niko ga nije vrijeđao

Književnik Milorad Popović, učesnik sastanka u vili "Gorica", rekao je da jedan učesnik u negativnom kontekstu pominjao Vujanovića
0 komentar(a)
Đukanović, Vujanović, Krivokapić, Šturanović, Foto: Arhiva Vijesti
Đukanović, Vujanović, Krivokapić, Šturanović, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.11.2011. 12:49h

Predsjednik Parlamenta Ranko Krivokapić demantovao je šefa države Filipa Vujanovića koji tvrdi da bio vrijeđan tokom večere u Vili Gorica, gdje je Krivokapić nedavno okupio grupu intelektualaca.

Krivokapić je rekao radiju Antena M da bi Vujanovićeve izjave trebalo gledati kao na borbu za poziciniranje u DPS-u.

"Izmišljaju se stvari, da bi se prikrili pravi neprijatelji Crne Gore..."

Pa me čudi potreba da se iznesu takve izmišljotine. A vidim jasnu političku logiku u njima-ono što sam najavio prošle godine i vrlo jasno definisao u susret kongresu DPS-a je da postoji žrtvovanje državnih interesa zbog ličnog pozicioniranja u političkom životu Crne Gore. Tu Vujanovićevu izjavu, tako i doživljavam. Žrtvuju se državni interesi, izmišljaju se stvari, da bi se prikrili pravi neprijatelji Crne Gore, štetu plaća Crna Gora, ali to je očigledno cijena pretjeranih ličnih ambicija da bi se negdje neko pozicionirao na državnoj sceni Crne Gore.”

Književnik Milorad Popović, učesnik sastanka rekao je da jedan učesnik u negativnom kontekstu po­minjao predsjednika države.

"Riječ je o čovjeku koji je već 60 godina poznati udbaški denun­cijant", rekao je Popović Pobje­di.

Bonus video: