Nezavisni mediji, opozicija i NVO sektor odgovorili Đukanoviću

Izvršna direktorka "Monitora" Milka Tadić-Mijović tvrdi da razumije nervozu Đukanovića, jer mu je prije dva dana strateški partner Stanko Subotić Cane osuđen na šest godina
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2011. 09:43h

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović je govor na izbornoj konferenciji DPS-a iskoristio da brutalno napadne nezavisne medije, opoziciju i NVO, koji su mu odgovorili.

Izvršna direktorka MANS-a Vanja Ćalović je kazala da nije sigurna predstavlja li Đukanovićeva izjava "pokazatelj njegovoim autizma ili je riječ o brutalnom pokušaju da se zamažu činjenice".

Direktor "Vijesti" Željko Ivanović je rekao da je Đukanović samo potvrdio ko je glavni kreator i inspirator najužasnije kampanje, nezabilježene u doba najvećih diktatura, koja se vodi protiv nezavisnih medija i kritičara režima.

Izvršna direktorka "Monitora" Milka Tadić-Mijović tvrdi da razumije nervozu Đukanovića, jer mu je prije dva dana strateški partner Stanko Subotić Cane osuđen na šest godina.

Goran Danilović iz NOVE je sa žaljenjem konstatovao da je ljepše i odgovornije govore držao Moamer Gadafi u susret smrti, nego Đukanović u susret izvjesnoj odgovornosti.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: