DPS Budva: Pred izbore iz gradske kase podijeljeno 284 hiljade eura, Krapović na dan izbora izigravao šerifa

Iz DPS-a su istakli da "opravdano sumnjaju" da se radi o zloupotrebi službenog položaja, jer je od sredine marta pa sve do dana izbora ova suma novca dodijeljena za socijalnu pomoć i "takozvane dotacije bez ranije objavljenog javnog poziva"
115 pregleda 10 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 20.04.2018. 10:52h

Budvanski DPS je pozvao Specijalno tužilaštvo da provjeri na koji je način, kako tvrde, iz budvanske kase, neposredno pred izbore podijeljeno 284 hiljade eura zaposlenima u lokalnoj upravi.

Oni su istakli da "opravdano sumnjaju" da se radi o zloupotrebi službenog položaja, jer je od sredine marta pa sve do dana izbora ova suma novca dodijeljena za socijalnu pomoć i "takozvane dotacije bez ranije objavljenog javnog poziva".

"Ovo nije jedina aktivnost bahate budvanske vlasti. Naime, na dan izbora, Dragan Krapović je u svom dobro poznatom stilu izigravao gradskog šerifa i vraćao glasače sa biračkih mjesta, prijetio im ili ih ucjenjivao. Istu stvar radili su i savjetnik u Opštini Zenović, partijski aparatčik Krsto Radović i poslanik Miomir Pejović", saopđteno je iz te partije.

Oni su kazali da znaju da Krapović "sve ovo nije radio zbog predsjedničkog kandidata Bojanića, pošto ga on ne interesuje kao što nije zanimao ni njegovog partijskog šefa Bečića i šegrta Abazovića".

"Odlazeći gradonačelnik Budve, pristiscima i ucjenama pokušavao je da spase svoj opadajući rejting u stranci, koji je posljedica činjenice da je izgubio vlast u Budvi te da su naš grad i njegovi sugrađani višemjesečne žrtve posvađanih i pohlepnih pojedinaca iz stranaka koje ništa nemaju zajedničko sem ogromne mržnje preme DPS –u i velike ljubavi prema vlasti", zaključili su u budvanskom DPS-u.

Bonus video: