Milošević: Treba da budem narodni čovjek

Tokom radne posjete Danilovgradu, Milošević je kazao da je i ranije znao za odluku rukovodstva DPS-a da on više ne bude u Predsjedništvu
0 komentar(a)
Tarzan Milošević, Foto: Jelena Jovanović
Tarzan Milošević, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 24.06.2011. 19:10h

Ministar poljoprivrede Tarzan Milošević izjavio je da više nije član Predsjedništva DPS-a jer je dobra procjena šefa partije Mila Đukanovića i premijera Igora Lukšića bila da ministar poljoprivrede ne treba da bude u Predsjedništvu.

“Ja mislim da je dobra procjena predsjednika Đukanovića i predsjednika Vlade. Ministar poljoprivrede ne mora da bude eksponirana politička ličnost u tom smislu, ministar mora da bude narodni čovjek i mislim da je to dobro”, kazao je Milošević “Vijestima”.

Tokom radne posjete Danilovgradu, Milošević je kazao da je i ranije znao za odluku rukovodstva DPS-a da on više ne bude u Predsjedništvu: “Logično je ako ste član Predsjedništva da imate razgovore i da se dogovarate sa najodgovornijim ljudima u partiji”.

Milošević u DPS-u važi za funkcionera koji je blizak šefu države Filipu Vujanoviću

Milošević u DPS-u važi za funkcionera koji je blizak šefu države Filipu Vujanoviću. Osim njega, Đukanović je iz rukovodstva DPS-a izbacio još dvojicu visokih funkcionera bliskih Vujanoviću i drugom potpredsjedniku partije Svetozaru Maroviću - Dragana Đurovića i Miomira Mugošu.

Bonus video: