Milačić: Najveći problemi Crne Gore su ekonomska i duhovna okupacija

"Pozivam sve građane ove zemlje, a naročito one čija su prava najugroženija, Srbe, da glasaju za suštinske promjene za koje se zalažem, za one promjene koje se ne tiču samo posledica i površine, već, uporedo, i onih tema koje se sistematski guraju pod tepih, a tiču se najdubljih potreba u oblasti duhovnosti i istinskog bića ove zemlje"
54 pregleda 22 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 09.04.2018. 09:34h

Crnoj Gori su potrebne suštinske promjene, a ne kozmetika. Zato, za razliku od ostalih protivkandidata, želim da ispred nove generacije političara, pozovem građane ove zemlje da pokrenemo suštinske promjene, a ne samo površinske, da se ne bavimo samo posledicama, vać uzrocima. To je obaveza dugoročnih i mudrih državnih politika, kazao je predsjednički kandidat Marko Milačić.

"Bez zalaganja za velika pitanja, a jedno od njih je pitanje NATO integracija, bez preispitivanja takvih i sličnih odluka, koja su riješena na manipulatorski način, Crna Gora se neće vratiti sebi i volji većine, već će nastaviti smjerom koji joj je zacrtan na drugim adresama, van naših granica", naveo je Milačić.

Dodao je da su dva najveća problema Crne Gore "ekonomska i duhovna okupacija".

"Oba ova pogubna procesa uništavaju običnog čovjeka i u narednom period daću sve od sebe da podignemo ekonomiju, ali i prekinemo razdor unutar jednog istog, pravoslavnog naroda, koji se planski melje. Dakle odbraniti i Njegoša, i novčanik, zaštititi Marka Miljanova i budžet, Mojsija Zečevića i sumnjive privatizacije. Zato pozivam sve građane ove zemlje, a naročito one čija su prava najugroženija, Srbe, da glasaju za suštinske promjene za koje se zalažem, za one promjene koje se ne tiču samo posledica i površine, već, uporedo, i onih tema koje se sistematski guraju pod tepih, a tiču se najdubljih potreba u oblasti duhovnosti i istinskog bića ove zemlje", zaključio je Milačić.

Bonus video: