URA: Gvozdenoviću, i u DPS-u znaju da si najkorumpiraniji

"Devastator obale i ime koje se povezuje u svim većim korupcionaškim poslovima u Crnoj Gori od Valdanosa, Solane, Buljarice do Porto Skadar lejka govori o nekakvim fabrikovanim istinama koje se plasiraju uz njegovo ime", saopšteno iz URA
4037 pregleda 2 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA

Branimir Gvozdenović, aktuelni potpredsjednik zgrade Skupštine Crne, koju je okupirala Demokratska partija socijalista osvjedočenim i dokumentovanim kriminalom i korupcijom, najbolja je personifikacija njegove do srži korumpirane i kriminalne organizacije (DPS) koju oni još uvijek nazivaju partijom, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

"Devastator obale i ime koje se povezuje u svim većim korupcionaškim poslovima u Crnoj Gori od Valdanosa, Solane, Buljarice do Porto Skadar lejka govori o nekakvim fabrikovanim istinama koje se plasiraju uz njegovo ime. Jedino što se fabrikovalo uz ime Branimira Gvozdenovića jesu funkcije koje on zazuzima u ovoj zemlji već više od par decenija, a ne pripadaju mu. U pravnim i evropskim državama mogao bi biti samo podšef kriminalne organizacije koji je na odsluživanju zatvorske kazne", navodi se u saopštenju URA.

Oni, kako su naveli, "pitaju udarnu pesnicu DPS hobotnice je li istina da je pred izbore zvao i ucjenjivao zakupce atraktivnih lokacija na primorju da glasaju DPS".

"Nemojte se sjutra iznenaditi ako i ovo dokumentovano izađe u javnost, kao i sada stvari od vašeg kuma i omiljenog tajkuna kojeg se odričete i prezirete. Vi ćete sigurno smo prvi odgovarati u slobodnoj Crnoj Gori i crnogorska javnost želi da zna hoćete li i tada sva svoja nepočinstva pokušati da stavite na teret svog vozača", navode iz URA.

ize te partije pitali su Gvozdenovića "plašili se budvanizacije za koju je odgovoran potpisom, za devastaciju sjevera Crne Gore i netaknutih bisera".

"Ne brinite, nema više ležanja na "Torch beach" uz koktele. Čeka vas brzo odmor, znate i sami gdje...”, zaključuju iz URA.

Bonus video: