URA: DPS u Nikšiću mobiliše “pripejd glasače”

Kažu da su aktivisti DPS-a u Nikšiću od partije čašćeni sa po nekoliko pripejd vaučera po aktivisti, u iznosu od po 5e, koje potom na gradskim trafikama prodaju za 3e
10 komentar(a)
ura nikšić, Foto: URA
ura nikšić, Foto: URA
Ažurirano: 04.04.2018. 11:21h

Poznate metode DPS kupovine glasača, pred ove izbore u Nikšiću dopunjene su sa još jednom – pripejd kupovinom glasova, saopštili su danas iz odbora Građanskog pokreta URA u Nikšiću.

Kažu da su aktivisti DPS-a u Nikšiću od partije čašćeni sa po nekoliko pripejd vaučera po aktivisti, u iznosu od po 5e, koje potom na gradskim trafikama prodaju za 3e.

“Aktivisti DPS-a ovih dana u Nikšiću razvijaju novi izborni inžinjering. I to ovog puta nazvan ‘pripejd glas’ pomoću kojeg DPS svoje aktiviste dodatno mobilizuje a sve u panici zbog konstantnog pada podrške njihovom doživotnom lideru. Čovjeku koji na skupovima širom Crne Gore govori o vječnim podjelama pomoću kojih je sa ulice i došao na vlast a umjesto da pokuša da predstavi nešto novo, iako je to ravno naučnoj fantastici jer kako nešto već viđeno trideset godina predstaviti kao novo”, ističu u Građanskom pokretu URA Nikšić.

Tvrde ni da dodatne mobilizacije ‘pripejd aktivista’ neće spriječiti neminovnost pred kojom stoji Đukanović i njegova partija.

“Sve metode izbornog inžinjeringa Demokratske partije socijalista, pa ni ova posljednja pripejd metoda neće spriječiti ono što je izvjesno – odlazak sa vlasti čovjeka koji je trideset godina imao šansu da od Crne Gora napravi mjesto dostojno života u 2018. godini ili ne uradi ništa. Đukanović i njegov DPS je nažalost izabrao drugo i zato više ne može imati podršku građana”, zaključuju u odboru URA Nikšić.

Bonus video: