Dapčević negira navode Popovića: To je nevjerovatna fantazija

Tvrdi da ga je Dapčević, prilikom prilaska šalteru, provocirala i fotografisala i da se, uz uzvik "Živjela Srbija" vratila u kancelariju
116 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Popović, Foto: Vesko Belojević
Predrag Popović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.03.2011. 15:56h

Načelnica Odjeljenja za upravne poslove Ljiljana Dapčević demantovala je navode predsjednika Narodne stranke Predraga Popovića da ga je provocirala kada je došao u Centar bezbjednosti Podgorica da uzme izvod iz matične knjige rođenih.

Dapčević je radiju Anteni M rekla da je Popovićeve optužbe vjerovatno prouzrokovalo to što se njen potpis nalazi na rješenju kojim mu se oduzima državljanstvo.

"To je jedna besmislica. To je nevjerovatna fantazija, ali to je njegovo pravo, da se tako obraća medijima. Stvarno ne znam šta da vam odgovorim, osim da se nasmijem", kazala je ona.

Popović je saopštio da je juče, u prostorijama Centra bezbjednosti Podgorica, bio izložen provokacijama Dapčević.

U saopštenju medijima, Popović je naveo da je u CB Podgorica došao sa namjerom da podigne izvod iz matične knjige rođenih, i da mu se desilo, kako je naveo, "neprijatno iznenađenje".

Tvrdi da ga je Dapčević, prilikom prilaska šalteru, provocirala i fotografisala i da se, uz uzvik "Živjela Srbija", vratila u svoju kancelariju.

Popović to vidi kao prijetnju svim Srbima u Crnoj Gori, pa je najavio da će zatražiti zvaničan prijem kod šefa kancelarije Evropske unije u Podgorici Leopolda Maurera.

O svemu će, kako je najavio, obavijestiti i ambasadu Srbije, čiji je državljanin i predsjednika matične države Crne Gore Filipa Vujanovića.

Bonus video: