Medojević na međunarodnoj konferenciji u Bavarskoj

Lider PzP-a će na konferenciji izlagati na temu "Organizovani kriminla i korupcija kao prijetnja demokratiiaciji i stabilnosti Zapadnog Balkana"
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.03.2011. 20:27h

Lider PzP-a Nebojša Medojević boravi u dvodnevnoj radnoj posjeti Bavarskoj, gdje će učestvovati na međunarodnoj konferenciji pod nazivom "Bezbjednost za globalni svijet - evropski odgovor”, koju organizuju Asocijacija za spoljnu politiku iz Minhena i Gorbačov Forum, saopšteno je iz PzP-a.

Medojević će na konferenciji izlagati na temu "Organizovani kriminla i korupcija kao prijetnja demokratiiaciji i stabilnosti Zapadnog Balkana".

U radu konferencije, navodi se u saoštenju, pored Mihaila Gorbačova učestvuju bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije i Lord David Owen, bivši premijer Italije Massimo Dalema, bivši premijer Francuske Mišel Rokar, ministar pravde Rusije Aleksandar Konovalov...

“U sklopu posjete Medojević će imati susrete u Vladi i u parlamentu Bavarske. Tokom tih razgovora lider PzP-a će svoje sagovornike upoznati sa dinamikom ispunjavanja uslova koje je EU postavila Crnoj Gori. Medojević će svojim sagovornicima predočiti i opstrukcije koje u kontitnuitetu kreiraju različiti antievropski lobiji, a čiji je cilj da osujetiti nepohodne refrome kako bi usporili ili potpuno zaustavili nastavak procesa evropskih integracija”, navodi se u saopštenju PzP-a.

Bonus video: