Bojanić: Istjeraćemo na čistac junaka iz blindiranog automobila

"Pored svega doživjeće poraz, potući ćemo ga do nogu. Istjeraćemo na čistac junaka iz blindiranog automobila, okruženog telohraniteljima i cijelom državnom administracijom. Istjeraćemo ga na čistac iako bježi od duela"
114 pregleda 61 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2018. 17:42h

Predsjednički kandidat Mladen Bojanić pozvao je Budvane da mu pomognu da Mila Đukanovića pošalje u političku prošlost.

"Znamo da je zarobio institucije, znamo da je sve stavio u svoju funkciju, znamo da koristi sve državne resurse. Međutim, malo mu je, neće moći da pobijedi u ovoj kampanji. Pored svega doživjeće poraz, potući ćemo ga do nogu. Istjeraćemo na čistac junaka iz blindiranog automobila, okruženog telohraniteljima i cijelom državnom administracijom. Istjeraćemo ga na čistac iako bježi od duela. Moraće da se pojavi jednog dana, da se suoči sa građanima Crne Gore i kaže šta je uradio svih ovih 27 godina", poručio je Bojanić sa prediznorne konvencije održane u sali Akademije znanja.

Kao razlog zbog čega se kandidovao, Bojanić navodi da je potrebno osloboditi zarobljene institucije.

"Da rade kako treba, a ne za privilegovane pojedince. Treba da rade za sve građane Crne Gore. Čuo sam davnu izreku "da kada pojedinci pišu zakone prema svojim potrebama, onda njihove potrebe postaju zakon". To se dešava u Crnoj Gori i to nećemo više dati. Razlog moje kandidature je i briga za svakog pojedinca bilo koje vjere nacije i političkog opredjeljenja", istakao je Bojanić.

Prema njegovim riječima građani Budve su dobro upoznati koliko je otimala prethodna vlast u ovom gradu.

"Vi ste se oslobodili njih, pomozite mi da zajedno oslobodimo svaki pedalj od takvih. Da im ne padne na pamet da uzmu bilo šta tuđe. Budva je oslobođena, pomoziite mi da oslobodimo cijelu Crnu Goru, zbog mladosti i budućnosti", kazao je on.

Gradonačelnik Budve Dragan Krapović kazao je da koliko je Crnoj Gori neophodna promjena toliko je neophodno i zdravo "da se rastanemo sa DPS-om i Milom Đukanovićem najbolje se vidi u Budvi".

"U Budvi su imali najveće uspone, najviše novca i najbolje izborne rezultate, ali i najveće padove, afere, najbrutalnije krađe i najgore ponašanje i postupanje jedne lokalne vlasti u istoriji Crne Gore. Milo Đukanović je učestvovao u svemu što se dešavalo u Budvi. U svemu je učestvovao obilato, formalno partijski ali i privatno, kroz mnoge biznis kombinacije, malverzacije, poslove Prve banke i članova njegove porodice. Porazili smo ih teško u Budvi, ovdje su u potpunom rasulu, nemaju predsjednika odbora mjesecima. Da su gotovi, vidi se i po tome što u Budvi neće biti promotivnog skupa Đukanovića. Bježe naravno od toga kao što on bježi od duela na Javnom servisu. Uostalom i da dođe u Budvu, Đukanovića ne bi imao ko dočekati", kazao je Krapović.

Budući predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević poručio je građanima da se ne plaše i izađu na izbore.

"Nema straha, protivnik je u nokdaunu, imamo sigurnu pobjedu. Boka je prozor u svijet. Nadam se da će duh promjena u Budvi, Kotoru i Herceg Novom zahvatiti cijelu Crnu Goru. Da će duh slobode i boljeg života dolaziti iz Boke. To pokazuju i naši plemenici Vasojevići, koji su taj duh odnijeli u svoj kraj. Čestitam im jer je pobjeda u Beranama izuzetno značajna. Zar su slobodni ljudi koji već tri decenije glasaju za istog, šta će sloboda onima čiji su umovin zarobljeni skoro tri decenije. Što znaju o slobodi izbora, koji ne znaju da biraju, nego samo da slušaju. Zbog toga poslušajmo Bokelje, krenimo i promijenimo vlast u Crnoj Gori, a to počnimo promjenom predsjednika. Mladen Bojanić je porodičan, stručan, skroman , a ono najvažnije dobar i pošten čovjek, zato nemamo težak zadatak, već da ga izaberimo za novog predsjednika", poručio je Carević.

Galerija

Bonus video: