Čukić: PzP predvode narcisoidni ljudi

Čukić navodi da je Medojević putem Fejsbuka pored prijetnji njemu i njegovoj porodici, uputio uvrede, klevete i insinuacije, zašta "nema, ama baš niti jedan jedini dokaz"
234 pregleda 0 komentar(a)
Uroš Gašo Čukić, Foto: TV Vijesti
Uroš Gašo Čukić, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 14.03.2011. 14:41h

"Iako se Medo na Uroša sprema, Gašo za to ni abera nema", rekao je Uroš-Gašo Čukić "Vijestima", reagujući na informaciju o pokretanju predkrivičnog i krivičnog postupka za političku korupciju, koju je lider PzP Nebojša Medojević, podnio protiv njega i andrijevačkog DPS-a.

Čukić, bivši odbornik PzP-a i predsjednik Opštinskog odbora te partije u Andrijevici, nakon napuštanja PzP, prešao je u Klub odbornika DPS-a, koji sada ima većinu u Skupštini opštine, i već su podnijeli zahtjev za sazivanje sjednice lokalne Skupštine, na kojoj će tražiti smjenu Veselina Radenovića, predsjednika SO Andrijevica, koji je prije pola godine napustio Koaliciju "Za bolju Andrijevicu" i stvorio uslove da koalicija "Bolja Andrijevica, bolja Crna Gora" ima većinu.

Srećan sam što sam napustio PzP, partiju koju predvode narcisoidni ljudi

On je rekao da se radi o bukvalnom udaru na njega i njegovu familiju.

Kod Medojevića sve može, osim da se misli svojom glavom

"Srećan sam što sam napustio PzP, partiju koju predvode narcisoidni ljudi", rekao je Čukić, poručujući Medojeviću da ne skriva te vajne dokaze o navodnoj političkoj korupciji u Andrijevici, već da ih junački iznese crnogorskoj javnosti na uvid, kao što je iznio prijetnje i insinuacije prema porodici Čukić.

"Kod Medojevića je dozvoljeno sve, osim mišljenja svojom glavom. Ko mu se suprotstavi i kaže da ima svoju glavu, Medojević će učiniti sve da mu je skine sa ramena", kaže Čikić.

U PzP si dobar, kako je rekao, u onlikoj mjeri u kojoj si spreman da ćutiš i klimaš glavom.

"Ako se suprostaviš, ostrašćeni su, pitajući ko si ti da misliš svojom glavom".

Da bih bio u PzP morao sam sve sam da plaćam

Čukić je rekao da je i u klupama odbornika koalicije "Bolja Andrijevica, bolja Crna Gora" bio "sveden samo na glasačku mašineriju".

Ako se suprostaviš, ostrašćeni su, pitajući ko si ti da misliš svojom glavom

"Ukinuli su mi sve i doveli me u situaciju da samog sebe finansiram ukoliko želim da sam u PzP, što me je jako povrijedilo i bilo ključni razlog zbog kojeg sam napustio tu partiju", kazao je on, navodeći da je drugi ključni razlog njegovog napuštanja koalicije "Za bolju Andrijevicu" bio što se, kako je kazao ""nije mirio da bude glasački instrument opštinara".

Bonus video: