Milačić: Objaviću otvoreni rat kriminalu u Crnoj Gori

“Organizovani kriminal kome poslednjih mjeseci sve češće svjedočimo i koji sve češće uzima i nevine žrtve, poput, recimo, doktora koji je nastradao prije nekoliko mjeseci u Budvi i čiji je jedini grijeh bio što je tog jutra pio kafu u omiljenom kafiću - nije samo proizvod, kako kažu, nestalih 200 kilograma kokaina”
50 pregleda 21 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 30.03.2018. 09:10h

Jučerašnje novo ubistvo bombom u širem centru Podgorice, u stambenoj zoni, u garaži zgrade u kojoj živi nekoliko stotina ljudi, nažalost, nije ništa novo. Scene koje smo nekad preko televizije gledali na ulicama Kolumbije sada gledamo uživo širom Crne Gore, kazao je predsjednički kandidat, Marko Milačić, u reagovanju na jučerašnju eksploziju.

“Organizovani kriminal kome poslednjih mjeseci sve češće svjedočimo i koji sve češće uzima i nevine žrtve, poput, recimo, doktora koji je nastradao prije nekoliko mjeseci u Budvi i čiji je jedini grijeh bio što je tog jutra pio kafu u omiljenom kafiću - nije samo proizvod, kako kažu, nestalih 200 kilograma kokaina”, poručio je Milačić.

On je istakao da je riječ o tridesetogodišnjem sistematskom urušavanju “ne samo bezbjednosnih već i moralnih vrijednosti”, što je tvrdi, dovelo do ambijenta u kom je gledajući vladajuću elitu “moderno biti izvan zakon, a zatucano živjeti od poštenog rada”.

“Kao predsjednik Crne Gore objaviću otvoreni rat kriminalu u Crnoj Gori, sve dok naše ulice, naši građani, i naša djeca ne budu bezbjedna i spokojna, u svakom kutku naših gradova. Daću sve od sebe, stvarajući takvu atmosferu, da mlade momke, našu djecu, odvratimo od kriminala i uvedemo ih u poštene društvene tokove života”, zaključio je Milačić

Bonus video: