SNP Podgorica: Opozicija mora iskoristiti prednost od šest hiljada glasova u glavnom gradu

"Glavnom gradu treba gradonačelnik koji će biti odgovoran svim građanima podjednako. Imamo viziju razvoja grada, rješenja za mnoge gradske, komunalne probleme, parkinge, vrtiće, dječija igrališta, zelenila, zaštitu životne sredine, gradski prevoz"
60 pregleda 7 komentar(a)
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
SNP logo, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 30.03.2018. 11:48h

Građani Podgorice, nezadovoljni sadašnjim stanjem, i mladi i stari, imaće priliku da krajem maja mjeseca učine da se i u Glavnom gradu nešto promijeni, kazali su iz SNP Podgorica i dodali da će 2018. biti nesumnjivo godina promjena u Crnoj Gori.

"Odlazeća vlast nije napravila ništa svih ovih godina a toliko je potencijala koje treba iskoristiti. Krpljenje puteva, farbanje zgrada i postavljanje klupa po parkovima su najviši dometi onih koji su gazdovali Glavnim gradom", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a smatraju da Podgorica i Podgoričani zaslužuju "bolju vlast koja će otvoreno i transparentno voditi grad" i ističu da bi jedan od prvih koraka trebao da bude "otvaranje lokalne administracije kako bi ona bila servis građana a ne pojedinaca bliskih vlasti".

"Glavnom gradu treba gradonačelnik koji će biti odgovoran svim građanima podjednako. Imamo viziju razvoja grada, rješenja za mnoge gradske, komunalne probleme, parkinge, vrtiće, dječija igrališta, zelenila, zaštitu životne sredine, gradski prevoz", kazali su.

Mladi Podgoričani imaju problema da se zaposle pa se dešava da odlaze u inostranstvo jer ovdje ne vide perspektivu za sebe, iako je Podgorica centar cijele Crne Gore koji se naseljava svakodnevno, kažu u SNP-u i dodaju da je u uslovima bez posla i redovnih primanja gotovo nemoguće zasnovati porodicu i odgajati djecu.

"Ni starijoj populaciji nije ništa lakše. Ne mogu se pohvaliti da žive dostojanstvene penzionerske dane, jer često moraju da brinu kako da sa tako malim penzijama prežive a mnogi i da pomognu ne samo svojoj djeci već i unucima", poručuju iz SNP-a.

"Socijalistička narodna partija je svjesna svih potencijala Podgorice i spremna je da ih stavi u funkciju dobrobiti svih građana bez razlike. Iskoristimo činjenicu da je opozicija u prednosti šest hiljada glasova u Glavnom gradu. Promjene dolaze, samo im treba otvoriti put. Radićemo u interesu svakog građanina Podgorice, jer volimo svoj grad", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: