Izdajniče, dolazimo u Andrijevicu! Dosta smo bili fini!

"Doći će i članovi i simpatizeri PzP da mu malo objasne neke stvari. Neće ovo proći tek tako. Govno posrano", napisao je lider PzP-a.
131 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2011. 21:39h

"Čukiću fukaro, izdajniče i lopove, vrati mandat... otkrićemo ko ti je nudio pare da izdaš PzP, opoziciju i tvoju porodicu... završićeš u zatvoru, gdje je i mjesto korumpiranim skotovima... Izvinjavam se svim biračima 'Bolje Andrijevice' zbog izdaje ovog izroda, fukare i špijuna... Ovo ćemo istjerati do kraja... Niko neće udarati na obraz časnih ljudi iz PzP”.

Ovo je jučerašnji Facebook status Nebojše Medojevića, lidera PzP-a, koji je, odgovarajući na komentare prijatelja prozvao bivšeg odbornika PzP-a u Andrijevici Uroša Čukića, jer je napustio partiju da bi, pretpostavlja se, najvjerovatnije prešao u DPS.

Medojević se tu ne zaustavlja.

"Napuštali su PzP mnogi saradnici DB-a, ali je samo ovo govno odlučilo da se pridruži DPS-u", navodi on.

Nakon komentara da djeluje ozlojeđeno i upitan šta dobija ovakvim komentarima, lider Pokreta za promjene posjetiocu odgovara:

"Mašane, ovo je Crna Gora. Kada ti neko pljune na obraz, postoje naši tradicionalni metodi. Na sjednicu Opštine na kojoj ovaj izrod bude htio da sruši legitimno izabranu lokanu vlast doći će i članovi i simpatizeri PzP da mu malo objasne neke stvari. Neće ovo proći tek tako. Govno posrano".

Uprkos tome što i sljedeći njegov prijatelj na društvenoj mreži pokušava da upristoji polemiku, Nebojša Medojević nastavlja istim tonom.

"Nema ovdje finih načina. Ovde treba da se kaže istina. Fukara koja prodaje obraz za pare narko mafije, treba da se suoči sa odgovorom. Dosta smo mi bili fini”, navodi on.

U jednom trenutku, Medojević je, ne polemišući, samo ostavio poruku "Umri i idi, ali izdajnik biti nemoj", navodeći kako je u pitanju albanska narodna poslovica.

"Ne treba meni niko da brani moju čast i obraz....Zna se u Crnoj Gori kako se to radi..a vidjeće i ovo govno ..dosta je bilo više foliranja..Čukiću..dolazimo u Andrijevicu...", poručio je lider PzP-a.

Iako je dio svojih poruka Čukiću napisao velikim slovima, što se u internet komunikaciji tumači kao agresivnost, Medojević tvrdi da nikome ne prijeti.

"Čukiću, izdajniče, doći ćemo u Andrijevicu na tu sjednicu Skupštine , da vidimo kako ćeš da glasaš za mafijaški DPS...Ovo nije prijetnja..ovo ti je upozorenje.."

Prelazak odbornika SDP-a (ni)je politička korupcija

Bivši odbornik Pokreta za promjene u Andrijevici Čukić pozvao je Medojevića da ga ne plaši prijetnjama da će protiv njega podnijeti tužbu za krivično djelo politička korupcija.

Čukić je prije tri dana napustio PzP i najvjerovatnije će preći u DPS što će im omogućiti da dobiju većinu u lokalnom parlamentu. Medojević najavio je da će, ako se to desi, podnijeti državnom tužiocu krivičnu prijavu protiv Čukića i DPS-a za krivično djelo političke korupcije.

Čukić je podsjetio njegovog doskorašnjeg šefa da je izbrona volja Andrijevčana prekrojena na majskim izborima uz blagoslov PzP-a, kada je odbornik SDP prešao iz koalicije DPS – SDP u koaliciju Bolja Andrijevica, bolja Crna Gora.

“PzP tada nije reagovao, niti se borio protiv političke korupcije. Nijesu pominjali crne fondove niti angažovanje policije, tužilaštva i drugih relevatnih faktora”, istakao je Čukić.

Na najave Medojevića da će Brisel upoznati sa dugogodišnjom praksom da se crni partijski fondovi i novac iz organizovanog kriminala koriste za političku korupciju, Čukić je upitao PzP gdje je bio do sada i šta je po tom pitanju urdio.

“Pred Briselom i EU ste prikrivali majski slučaj u Andrijevici. Dakle, sami sebe optužujete i sa takvim optužbama idete prema EU”, naveo je Čukić.

On je istakao da njega time ne plaše jer se on svojim političkim djelovanjem bori za sprovođenje donesenih evropskih zakona i njihovo poštovanje.

Odbornički mandat, naveo je Čukić, pripada odborniku a ne partiji. On tvrdi da PzP nikada ne bi imao odbornika u Adrijevici da on nije prihvatio mjesto predsjednika Opštinskog odbora.

“Tvrdim da mandat više nikada nećete imati, jer svojim ponašanjem inspirišete zdravomisleće građane da vas nikada ne glasaju i da vas napuštaju kao što su to učinili Batrićević, Sekulić, Marić, a i ja vas baš sa zadovoljstvom napuštam”, rekao je Čukić koji od majskih izbora nije imao nikakav kontakt sa centralom partije.

Čukić je rekao da će se postarati da Briselu dostavi tekst poslednjeg razgovora sa Medojevićem, koji je vođen preko Facbook-a, a koji će PzP približiti EU “za jednu svjetlosnu godinu u odnosu na sadašnji trenutak”.

(Fejsbuk poruke Nebojše Medojevića prenijeli smo integralno, uz otklanjanje grešaka u kucanju. Vijesti online)

Galerija

Bonus video: