Za Tarzanovog nasljednika šest kandidata

Kandidature su prihvatili dr. Asim Dizdarević, Veselin Drobnjak, Hazbo Mustajbašić, Radovan Obradović, Nemša Omerhodžić i Aleksandar Žurić
164 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.01.2011. 14:10h

Procedurom predviđenom Statutom DPS-a i na osnovu Odluke bjelopoljskog odbora te partije, izjašnjavanjem u 25 mjesnih odbora za predsjednika Opštine predloženo je 38 kandidata.

Šef bjelopoljskog Odbora Abaz Kujović saopštio je „Vijestima“ da je od predloženih, njih 6 prihvatilo kandidaturu.

"Kandidature su prihvatili dr. Asim Dizdarević, Veselin Drobnjak, Hazbo Mustajbašić, Radovan Obradović, Nemša Omerhodžić i Aleksandar Žurić. Kako Statut i predvidđa, lista nije svođena, već je napravljena po abecednom redu i takva se dostavlja predsjedništvu partije koje daje saglasnost u vezi kandidata za predsjednika opštine", kazao je Kujović.

On je naveo da će kandidat dobiti status pošto opštinski odbor utvrdi predlog koji će biti dostavljen lokalnom parlamentu da izabere predsjednika opštine.

Kujović je najavio da bi novi predsjednik opštine umjesto Tarzana Miloševića koji je imenovan za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja, trebalo da bude izabran u narednih desetak dana.

Bonus video: