Radulović: Milić je kriv za neuspjehe opozicije

On je optužio Milića da je vodio “budvansku piljarsku politiku” uoči parlamentarnih i posljednjih lokalnih izbora.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.01.2011. 09:45h

Lider Socijalističke narodne partije Srđan Milić je glavni krivac što aktuelni režim nije dobio pravu alternativu u opoziciji, ocijenio je potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović.On je optužio Milića da je vodio “budvansku piljarsku politiku” uoči parlamentarnih i posljednjih lokalnih izbora.

Dva puta je nas i građane Crne Gore vukao za nos. Treći put neće. Neka javno i tajno diluje sa Demokratskom partijom socijalista. Mi vjerujemo da je jedina formula izgradnje slobodne i prosperitetne Crne Gore u smjeni aktuelnog režima

On je rekao da ga ne zanimaju poruke, kako je naveo, samozvanih intelektualaca, koji zamjeraju što u opozicionom bloku navodno nema dovoljno Crnogoraca i što neke partije dovode u pitanje odnos prema državi.“Koji mrčni intelektualci, isfrustrirane ličnosti ili plaćeni Milovi moleri i razbijači altrenative. Više neću da ćutim i da slušam njihove neistine i flustracije”, naveo je Radulović.Prema njegovim riječima, slučaj Zavala i, kako je naveo, kukavičko ponašanje Svetozara Marovića pokazuju svu trulež aktuelnog režima.“Ovakvo poniženje Marovića i njegova bezlična i kukavička reakcija pokazuje svu trulež ovog režima. I po božljoj i ovozemajskoj istini, na koje se poziva, trebao je barem reći – Milo, ako smo ja i moj brat oštetili državu, ti i tvoj brat ste sto puta više”, kazao je Radulović.

Bonus video: