URA: DPS u Bijelom Polju prijetnjama prikupio potpise, nude novac za glasove

Iz bjelopoljskog odbora pokreta URA navode da nije istina da je Đukanović potpise skupio u svega četiri dana, jer su aktivisti DPS-a znatno ranije počeli skupljati potpise za svoga kandidata
75 pregleda 27 komentar(a)
URA Bijelo Polje, Foto: Građanski pokret URA
URA Bijelo Polje, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 25.03.2018. 15:50h

Radnici u Bijelom Polju zaposleni u javnom sektoru, ali i oni u privatnim firmama koje su naklonjene DPS-u pod prijetnjama i ucjenama su natjerani da potpišu podršku kandidatu za predsjednika DPS-a, Milu Đukanoviću, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA u tom gradu.

Navode da aktivisti DPS-a već nude iznose od po 100 eura i planirano organizuju taksi prevoze i autobuse koje će dovesti državljane Crne Gore koji su u Sarajevu, kako bi glasali za Đukanovića.

“Koliko li je samo gorčine u opljačkanoj žrtvi, kada mora da potpiše podršku svom pljačkašu. Lopovi koji su vas pokrali, sada vam nude mali djelić ukradenog bogastva, prijete i ucjenjuju... Da ih spasite od odgovornosti za krađu i da im omogućite da nastave da vas kradu”, ističu u bjelopoljskom odboru URA.

Oni tvrde i da nije istina da je Đukanović potpise skupio u svega četiri dana, jer su aktivisti DPS-a znatno ranije počeli skupljati potpise za svoga kandidata.

Dodaju da "u neku ruku imaju razumijevanja za sve one prestrašene građane koji su pod prijetnjama morali dati potpis podrške."

“Neka ste potpisali iz straha za sebe i svoju djecu. Uzmite novac - Vaš je! Ali u glasačkoj kabini niko na ovom svijetu neće znati koga ste glasali. Nemojte glasati svog pljačkaša! Rasteretite Vašu dušu i olovkom kaznite sve ono što ste trpjeli gotovo tri decenije”, zaključili su iz bjelopoljskog odbora URA.

Bonus video: