Đukanović: Građani da vode računa da ne budu zloupotrijebljeni za političke interese

Đukanović je u emisiji "Intervju" na Televiziji Crne Gore, koja će biti emitovana večeras, kazao da na protestima u Podgorici nije primijetio crnogorske zastave
14372 pregleda 113 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je da razumije nezadovoljstvo pojedinih građana, ali je istakao da bi trebalo da vode računa o tome da ne budu zloupotrebljeni za različite političke interese.

Đukanović je u emisiji "Intervju" na Televiziji Crne Gore, koja će biti emitovana večeras, kazao da na protestima u Podgorici nije primijetio crnogorske zastave.

"Na ovim protestima, kao što ste vidjeli, nijesmo primijetili nijednu crnogorsku zastavu, za razliku od državnih zastava koje možete vidjeti na protestima i u Srbiji i u Albaniji“, kazao je Đukanović.

Prema njegovim riječima, to je „upravo zbog toga što je skup na protestima zapravo konglomerat vrlo različitih, najčešće političkih interesa“.

Đukanović je rekao da zna da na protestima ima i ljudi koji nijesu inspirisani idejom opozicionih političkih partija, i onih koji nijesu zadovoljni svojim egzistencijom, profesionalnim ili političkim statusom.

„I to poštujem, ali upozoravam samo da svako od nas, kada bude poveden nekom takvom idejom, mora voditi računa da njegova ideja ne bude zloupotrijebljena za neke interese kojima ne pripada", poručio je Đukanović.

Bonus video: