PzP zakazao stranačku skupštinu za petak: Medojeviću još jedan mandat

“GO je saglasan sa predsjedništvom stranke, oko svih navedenih predloga za organizovanje redovne skupštine, te daje punu podršku predsjedniku PzP Nebojši Medojeviću za novi mandat”, saopšteno je iz PzP-a
1154 pregleda 12 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović

Redovna izborna skupštine Pokreta za promjene (PzP) biće održana u petak, a Glavni odbor (GO) te stranke podržao je da Nebojša Medojević ponovo bude izabran za lidera partije.

Jedna od članica Demokratskog fronta (DF) raspravljala je na jučerašnjoj sjednici i o članovima GO, izmjenama i dopunama statuta i usvajanju godišnjih finansijskih izvještaja.

“GO je saglasan sa predsjedništvom stranke, oko svih navedenih predloga za organizovanje redovne skupštine, te daje punu podršku predsjedniku PzP Nebojši Medojeviću za novi mandat”, saopšteno je iz PzP-a.

Ističe se i da je GO podržao proteste, ističući da su lideri Demokratskog fronta, članovi GO i svi aktivisti i simpatizeri od 2015. godine učestvovali u organizovanju protesta protiv režima Mila Đukanovića. Podsjeća se i da je DF više puta pozivao opoziciju na takav vid borbe.

“Zbog te naše borbe, lideri, funkcioneri, aktivisti i njihove porodice, osjetili su jake udarce institucija Crne Gore koje režim koristi za politički progon neistomišljenika. Uprkos tome, želja za promjenama i upornost nisu izostali, pa će GO PzP nastaviti sa nedvosmislenom podrškom građanskim protestima”, poručili su iz PzP-a.

Bonus video: