Demokrate BP: Potpredsjedniku našeg odbora prinudno zatvoren objekat, još jedan u niz napada naše funkcionere

"U dosadašnjem poslovanju ovog objekta, prilikom svake kontole od raznih inspekcija su se mogle naći samo pohvale, sa zapisnicima koji su bili sačinjeni bez ijedne nepravilnosti"
3885 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Demokrate
Ilustracija, Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora tvrdi da je potpredsjedniku bjelopoljskog odbora ove partije, Daliboru Vlaoviću, rano jutros, prinudno zatvoren objekat od strane Poreske inspekcije sa nalogom da se odradi detaljna kontrola.

"Ovo je samo jedan u nizu napada na funkcionere i članove Demokrata, od strane diktatorskog režima, koji koristi najprljavije metode, kako bi opstruirao našu vaninstitucionalnu borbu i spriječio omasovljenje protesta. Juče su u prijepodnevnim satima, poreski inspektori Poreske uprave Bijelo Polje, došli u kontrolu marketa "PrimaMed", koji je u vlasništvu potpredsjednika OO Demokrata, Bijelo Polje. Naime, kontrolu su vršili puna tri sata, prilikom čega nije bilo ustanovljenih nepravilnosti, iako je za vrijeme trajanja iste, inspektorka bila više puta kontaktirana od strane "direktora" koji je tražio od nje da se konstatuje nepravilnost koja nije postojala. Ona je taj zahtjev odbila", saopšteno je iz bjelopoljskog odbora Demokrata.

U saopštenju dodaju da je danas u ranim jutarnjim časovima, objekat prinudno zatvoren od strane Poreske inspekcije, sa nalogom da se odradi detaljna kontrola.

"Ono što je interesantno, jeste i podatak da se ovaj vid kontrole nije vršio još od 2000. godine. Kao presedan u izvršenju kontrole u zadnjih 20 godina, primijenili su ono zadnje što im zakon dozvoljava, a to je zatvaranje objekta do završetka kontrole. U dosadašnjem poslovanju ovog objekta, prilikom svake kontole od raznih inspekcija su se mogle naći samo pohvale, sa zapisnicima koji su bili sačinjeni bez ijedne nepravilnosti. Slobodni građani Bijelog Polja, kao i opozicioni odbornici Demokrata, UCG, pokreta URA i DF-a, okupili su se ispred marketa, i svojim prisustvom pružili podršku Daliboru Vlaoviću, koji i važi za jednog uglednog i časnog čovjeka, koji uživa poštovanje svih građana Bijelog Polja. Ovo je još jedna potvrda da je diktatorski režim u panici, gdje posežu za najprljavijim metodama zastrašivanja uglednih i slobodnih građana koji žive od svog poštenog rada, a koji se svojom podrškom u vaninstitucionalnoj borbi, zalažu protiv režima DPS-a", zaključeno je iz bjelopoljskog odobra Demokrate.

Bonus video: