Demokrate: DPS je u Budvi politčka prošlost

"Vjerujemo da pokušavaju da ubijede javnost da ne poznaju svog ideološkog oca i vlasnika njihovih sudbina, Svetozara Marovića, čija su politička dječica"
900 pregleda 1 komentar(a)
Demokrate Budva, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Budva, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska partija socijalista je u Budvi politička prošlost bez ikakvih šansi da ponovo bude vlast u gradu, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Demokrata Budva.

Iz DPS Budva juče su saopštile da "Demokrate dokazuju da i od goreg može gore".

"Od trenutka kada smo razvlastili OKG DPS u Budvi, poslali ih u zasluženu političku prošlost, ne uzimamo ih za ozbiljno i ne obaziremo se na njihove smiješne optužbe. Samo su potvrdili ono što tvrdimo odavno, a to je da je njihovo političko djelovanje u Budvi svedeno na kupljenje mrvica sa stola", navodi se u reagovanju Demokrata.

Dodaju da DPS "na zadnjoj sjednici SO Budva nije znao šta hoće".

"Tako su istovremeno kritikovali bivšeg direktora TO Budva, a hvalili novi menadžment, iako su, kako sami kažu, i jedni i drugi postavljeni tokom mandata trenutne vlasti u Budvi. Takođe, vrlo je indikativno da je predsjednik odborničkog kluba DPS-a, Vuković, čitao sa govornice iste one zamjerke na rad TO Budva koje je uputio i vlasnik famoznog i pravosnažno osuđenog preduzeća "Copyright". Jasno je da i dalje usko sarađuju sa ostacima OKG-a Budva, iako ne propuštaju priliku, pogotovo Vuković, da sa suzama u očima naprave javni otklon u odnosu na ranija vremena, afere i nepočinstva. Naravno, još se ne usuđuju da pomenu bilo čije ime i prezime, iako svi ponavljaju da je odgovornost individualna. Vjerujemo da pokušavaju da ubijede javnost da ne poznaju svog ideološkog oca i vlasnika njihovih sudbina, Svetozara Marovića, čija su politička dječica".

Dodaju da su "bili u pravu" kada su kazali "da je DPS poništen kao taksena marka".

"Sada su svedeni na to da eventualno pokupe koji poen u momentima nesuglasica unutar vladajuće koalicije. Da namjeste odborničko pitanje "ljutom protivniku", predsjedniku Opštine iz redova DF-a, ili da zadovoljno mašu repom kada im kolege iz DF-a bace neku kost, poput glasanja protiv programa rada SRC "Budva", navodi se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: