Slogan Bojanića: Da, zajedno možemo

Bojanića je kao kandidata na predsjedničkim izborima podržao najveći broj opozicionih subjekata
131 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Twitter.com
Mladen Bojanić, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 22.03.2018. 09:24h

Kandidat većeg dijela opozicije za predsjednika države, Mladen Bojanić, na izborima 15. aprila nastupiće pod sloganom "Da, zajedno možemo".

Na društvenim mrežama kreirana je zvanična stranica Mladen Bojanić - Da, možemo zajedno, na kojoj će posjetioci moći da prate novosti i aktuelnosti iz izborne kampanje.

Bojanića je kao kandidata na predsjedničkim izborima podržao najveći broj opozicionih subjekata.

Njegov izborni štab predstavio je i novi vizuelni identitet, koji će pratiti cijelu kampanju.

"Od danas se na veb stranici www.mladenbojanic.me svi građani mogu upoznati sa biografijom i programom predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, koji sadrži 10 ključnih tačaka usmjerenih jačanju crnogorskog društva u cjelini sa novim predsjednikom države", navodi se u saopštenju izbornog štaba Mladena Bojanića.

I izbornog štaba najavljuju i da će predstavnici medija na zvaničnoj veb stranici moći ubuduće da preuzimaju neophodne materijale - fotografije, video sadržaje, kao i sva saopštenja, najave i kalendar događaja planiranih tokom kampanje.

"Pojedinci koji budu željeli da daju svoj doprinos kampanji, mogu to uraditi kroz podršku na društvenim mrežama, učešćem u kampanji ili kroz sitne donacije za podršku kampanji. Na sva pristigla pitanja građana na veb stranici i društvenim mrežama, gospodin Bojanić će lično i transparentno odgovarati", navodi se u saopštenju.

Brošuru "10 ključnih tačaka" možete pronaći na sajtu.

Bonus video: