SNP: Kotor se ne smije ponovo prepustiti onima koji su ga devastirali

Iz OO SNP Kotor je saopšteno da odbornici te partije u lokalnom parlamentu, Aleksandra Sindik, Mićo Dobriša i Milorad Vukšić, nisu više članovi SNP-a
1271 pregleda 2 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock
Kotor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.04.2019. 17:42h

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Kotoru izrazio je žaljenje zbog, kako su saopštili, opozicionog nejedinstva koje je demonstrirano povodom današnje sjednice Skupštine opštine Kotor.

"Kotor je grad koji je potpuno devastiran od strane bivše vlasti, predvođene DPS-om, i stoga se ne smije prepustiti ponovo njima na upravljanje", navode iz SDP-a.

Iz OO SNP Kotor je saopšteno da odbornici te partije u lokalnom parlamentu, Aleksandra Sindik, Mićo Dobriša i Milorad Vukšić, nisu više članovi SNP-a i da se ne mogu predstavljati odbornicima SNP jer su odlukom opštinskog odbora isključeni iz partije.

"Oni su, praktično, sami sebe isključili, jer su po Statutu partije bili dužni da podnose izvještaj o radu, nisu održavali sjednice kluba a nisu htjeli ni da prisustvuju sjednicama Izvršnog i opštinskog odbora SNP Kotor", navodi se u saopštenju kotorskog odbora SNP-a.

Bonus video: