Milačić: Pozivam Đukanovića na TV duel

"Prošlosti koju predstavlja Đukanović, budućnosti koju predstavljam ja, ispred nove i neistrošene generacije političara. Bilo gdje, kad god, na bilo kojoj televiziji da napravimo duel, ne gospodina Đukanovića i mene, nego duel prošlosti i budućnosti”, kazao je Milačić
125 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Marko Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 21.03.2018. 15:21h

"Pozivam večeras Mila Đukanovića na TV duel, da meni – umjesto što šalje kurire i krije se iza saopštenja trećerazrednih političara - direktno kaže ono što misli o mojoj politici, o mojoj kandidaturi, ono što misli o onima koje ja - a ima ih puno - predstavljam. Neka skupi hrabrosti, ja ga pozivam, ako treba na bilo koju televeiziju koju on predloži “ izjavio je predsjednički kandidat Marko Milačić na konvenciji održanoj u Pljevljima.

To bi, kako je kazao, bio duel prošlosti i budućnosti.

"Prošlosti koju predstavlja Đukanović, budućnosti koju predstavljam ja, ispred nove i neistrošene generacije političara. Bilo gdje, kad god, na bilo kojoj televiziji da napravimo duel, ne gospodina Đukanovića i mene, nego duel prošlosti i budućnosti”, kazao je Milačić.

Iz redova Demokratske partije socijalista (DPS) juče su reagovali na Milačićevu izjavu o Đukanovićevoj kandidaturi insinuirajući da je Milačić na ovim izborima, kako su kazali, lansiran iz Rusije.

Milačić je zato poručio Đukanoviću da se ne krije i da mu ne šalje, kako je rekao, trećerazredne političare i kurire, naglasivši da sve što ima da mu kaže neka kaže sam.

“Želim da poručim Đukanoviću ako ima petlje, a nema, jer svaka velika i nemoralna moć nema petlju, neka mi to kaže u lice”, istakao je Milačić.

Milačić je pozvao sve birače da izađu na izbore u što većem broju, da se ne boje priče opozicionih partija o rasipanju glasova, navodeći da je svaki glas opozicije glas manje režimu.

”Nemojte da vjerujete kada vam neko iz opozicinih redova priča o rasipanju glasova. Na predsjedničkim izborima nema rasipanja glasova, nema cenzusa, nema Dontovog količnika. Svaki glas opozicije je glas manje režimu. Time se borimo da oni ne dođu, a neće, do pobjede u prvom krugu. Više kandidata samo podiže izlaznost” pojasnio je Milačić.

Bonus video: