VIDEO Deseti protest "Odupri se - 97.000" - od početka do kraja

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

exser

07-05-2019 19:59h
Po broju komentara da se zakljuciti da je protest ogromnih razmjera,da su gradjani odusevljeni brojem prisutnih I atmosferom,sigurno ima oko sto hiljada ljudi,ovaj put je stvarno gotov...

maestro4

07-05-2019 20:21h
sramota

Oslobodimo_se_virusa

07-05-2019 21:47h
Ovi skupovi postaju agonija za narod Crne Gore. Ljudima je dosta setnje , #oduprise ceka neko cudo da se desi i da se Lomi sam povuce sa vlasti na osnovu njihovih uzvika i povorki koji svakim skupom postaju sve manji. Narod trazi Radikalne promijene i to je Bitno da se uradi jer ni jedan diktator (slobo, arafat, gadafi....) nije dosad sam sisao sa vlasti samovoljno. Vidjet cemo 9.maja sto ce ova navodno buntovna opozicija uradit i da li imaju Kohones za nesto ozbiljnije???!!!

crimensinelege

08-05-2019 06:34h
Kada protesti konačno iščile nestaće i svaki diktatorov strah od naroda, a onda će pobjednici Katnić,Suzana, Veljović, Radović, Šundić, Stanković, Peruničić, Marković, pod mudrim rukovodstvom vođe Mila, sve svoje pljačkaške dubioze prevaliti kroz ,,zakonite takse,, i ,,legalizacije,, na isti onaj narod koji se sa ulica povukao u svoje tople domove. Katnić će imati milosti samo za luk koji ste posadili na njegovu preporuku, a Veljović će opet ,,razbiti,, kriminalne klanove.

Zone

08-05-2019 12:34h
Zbog čega su ljudi prestali da dolaze i pored nezadovoljstva? Čime su gradjani nezadovoljni a koje su zahtijeve u njihovi ime istakli organizatori? Imaju li veze zahtijevi organizatora sa stvarnim potrebama socijalno obespravljenih gradjana? Zbog čega su prevladali čisto politički zahtijevi umjesto da se dostavio spisak socijalnih i egzistencijalnih zahtijeva. Minimalac, cijena struje, PDV, komunalija, uplaćivanje doprinosa, radna sedmica, slobodni dani, dječji dodatak, bolovanje? Malo li je?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: