Vučurović: Očekujemo da i drugi slijede primjer Danilovića

Kako smatra poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore, Bojanić ovom novom podrškom ima još veću šansu da ostvari pobjedu već u prvom krugu
26 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 21.03.2018. 18:06h

Demokratski front (DF) pozdravio je odluku Gorana Danilovića predsjednika Ujedinjene Crne Gore da povuče svoju kandidaturu za predsjednika Crne Gore i podrži kandidata većinskog dijela opozicije Mladena Bojanića.

Kako smatra poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore, Jovan Vučurović, Bojanić ovom novom podrškom ima još veću šansu da ostvari pobjedu već u prvom krugu.

Vučurović je kazao kako u Frontu očekuju da i drugi opozicioni kandidati, koji su se prijavili ili najavili svoje kandidature, slijede primjer Danilovića, "kako bi pobjeda opozicionog kandidata bila ne samo sigurna, nego i ubjedljiva."

"DF se raduje činjenici da podrška Mladenu Bojaniću iz dana u dan postaje sve snažnija i jača. DF je i sam dao nemjerljiv doprinos izgradnji pobjedničke atmosfere, i snagom najjačeg opozicionog subjekta uradićemo sve što je u našoj moći da posao dovedemo do kraja", kazao je Vučurović.

Bonus video: