Demokrate Budva: Radulović u Budvi štiti kombinacije Đukanovića i Gvozdenovića

Demokrate su poručile građanima da sigurno neće sada pred sam kraj i krah vlasti DPS-a dozvoliti da oni koji su skoro uništili Budvu finiširaju svoje kombinacije i još jednom poharaju Budvu i Crnu Goru
2932 pregleda 8 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Budvanski odbor Demokratske Crne Gore optužio je ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića da je protivno propisima poništio rješenje glavnog arhitekte Budve , kako bi se realizovala investcija na Jadranskom sajmu povezana sa Milom Đukanovićem i Branimirom Gvozdenovićem.

>> Budva traži da se Turcima stopira gradnja solitera

"U danima kada su DPS i Milo Đukanović u potpunom rasulu, u Budvi imamo pokušaje realizacije više 'investicija' koje se dovode u vezu sa Milom Đukanovićem i Branimirom Gvozdenovićem. Naime,već neko vrijeme se na sve načine pokušava realizovati 'investicija' firme 'MIA Investment' na lokaciji poznatoj pod imenom 'Safiro Beach Resost'. Nakon što je Duško Knežević pitao Mila Đukanovića da javno kaže ko stoji iza te i još nekoliko budvanskih kombinacija, potpuno nam je jasno zašto je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović protivno propisima poništio rješenje Glavnog gradskog arhitekte Budve kojim se Opštini, odnosno Sekretarijatu za zaštitu imovine priznaje svojstvo stranke u postupku!“, navodi se u soapštenju budvanskih Demokrata.

Ističu da je Sekretarijat je pokrenuo upravni spor i tražio od gradonačelnika Budve Marka Carevića da zaštiti interes opštine.

"Nadalje, po našim informacijama ministar Radulović će brzo obustaviti zabranu gradnje u centru Budve. Cilj i namjera je da se pored dvije ogromne kule koje 'MIA Investment' želi da gradi u centru Budve, realizuje i 'valorizuje' još nekoliko udarnih lokacija u vlasništvu off shore firmi,to jest vrhuške DPS-a. Želimo da jasno kažemo građanima da je Budva i aktuelna vlast dovoljno jaka da odoli ovim iskušenjima i osujeti kombinaciju Đukanovića, Gvozdenovića, Radulovića i ostalih“, ističu u budvanskom odboru Demokratske Crne Gore.

Oni su poručili građanima da sigurno neće sada pred sam kraj i krah vlasti DPS-a dozvoliti da oni koji su skoro uništili Budvu finiširaju svoje kombinacije i još jednom poharaju Budvu i Crnu Goru.

"Rukovodstvo opštine ima punu podršku da borbu protiv hobotnice DPS-a dovede do kraja,i jednom zauvjek sahrani njihove finansijske i kriminalne interese u Budvi!", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: