Kalezić: Radunović bi drugačije govorio da je smijenjen predsjednik opštine Budva

Kalezić je kazao da je ulaskom u vlast prošlog ljeta Crnogorska spriječila prekrajanje izborne volje Budvana i povratak Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast u Budvi
1752 pregleda 2 komentar(a)
Kalezić, Foto: Crnogorska
Kalezić, Foto: Crnogorska

Član Predsjedništva Crnogorske Predrag Kalezić izjavio je danas da je situacija u Kotoru jasna i da nije smjelo da dođe do inicijative za smjenu predsjednika opštine Vladimira Jokića zato što ta inicijativa vodi gaženju izborne volje Kotorana koji su 2016. godine glasali za promjene.

"Otud ne razumijem relativizovanje kotorskog slučaja koje je juče saopštio gospodin Radunović iz Demokratskog fronta. Siguran sam da bi drugačije govorio da je umjesto predsjednika opštine Kotor smijenjen predsjednik opštine Budva", izjavio je Kalezić.

Funkcioner Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović ocijenio je juče da su Demokratska Crna Gora i Socijaldemokratska partija (SDP) trebale sa više takta da pristupe problemu u Kotoru navodeći da se nada da to neće uticati na svijest opozicionih političara o potrebi jedinstvenih aktivnosti.

Kalezić je kazao da je ulaskom u vlast prošlog ljeta Crnogorska spriječila prekrajanje izborne volje Budvana i povratak Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast u Budvi.

"To je bio principijelan, čestit i racionalan potez kojim se dičimo. A svojim političkim potezima i u narednom periodu, baš onako kako smo to činili do sada, pokazaćemo da se Budva uveliko razlikuje od Kotora", zaključio je Kalezić.

Bonus video: