Radulović: Jedinstvo opozicije ključni uslov za formiranje tehničke vlade

Odgovarajući na pitanje da DF prokomentariše poziv premijera Duška Markovića na pregovore o tehničkoj vladi, Radulović je kazao da je DF pokušao da objedini političke i civilne činioce na stvaranju alternative
1985 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 05.06.2019. 19:05h

Član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović kazao je da je jedinstvo opozicije ključni uslov za formiranje tehničke vlade, ističući da će taj politički savez ponovo inicirati razgovore unutar opozicije.

Odgovarajući na pitanje da DF prokomentariše poziv premijera Duška Markovića na pregovore o tehničkoj vladi, Radulović je kazao da je DF pokušao da objedini političke i civilne činioce na stvaranju alternative.

"Ponovo ćemo inicirati razgovore oko alternative. Da se više zakopaju te sjekire, sujete i to prednjačenje ko će biti a ko neće. Pobjednik u gubitničkoj varijanti je najveći gubitnik. Samo zajedno kao alternativa može doći do nekog razgopvora o formiranju tehničke vlade. Treba da znamo da vrijeme curi, a Crna Gora dolazi u situaciju gdje neće biti boljitka. U pamet se opozicijo i samo zajedno", kazao je Radulović novinarima u Skupštini Crne Gore.

Na pitanje koliko će neslaganja unutar vladajuće koalicije u Budvi ugroziti jedinstvo opozicije, Radulović je kazao da partije treba da razgovaraju u toj opštini.

"Ono što je zakonska procedura i odluke to se mora poštovati i nećemo biti neko ko to neće poštovati. Samo zajedno može se i ono čudo od Budve napraviti da dobije neki oblik. Pozivam ih da zajedno sjednu i da se dogovore. To što pričaju nije za dobro ni za Crnu Goru niti opoziciju”, kazao je Radulović.

Bonus video: