DPS: Demokrate ne vjeruju sami sebi

" Što se tiče optuženičkih klupa, zaboravljaju Demokrate da su im koalicioni partneri na optuženičkim klupama po više osnova, i da ih i sa tih klupa prozivaju govoreći im da podsjećaju na džeparoše sa sutomorske plažesaopštili su iz kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada
9 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 17.03.2018. 18:59h

Klub odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada saopštio je da su Demokrate i u najnovijem saopštenju pokazale da "ne znaju i nikada neće naučiti da se politika ne zasniva na press konferencijama i saopštenjima za javnost,već na odgovornim odlukama bez obzira na to koliko teške bile."

Oni su reagovali na saopštenje Demokrata u kojem se navodi da "DPS čeka klasični politički nokaut u Podgorici."

"Bježanje od odgovornosti nije u prirodi našeg naroda, pa je valjda i to jedan od razloga što ne glasaju Demokrate, uprkos njihovim upornim lovom na birače, bez mjere i skrupula. Ne mogu Demokrate da oproste građanima što ih ne glasaju, a podijelili su toliko balona i čokolada. Ne znaju Demokrate da naš narod cijeni stav i hrabrost da se suoči sa svim problemima, a ne populizam i neodlučnost. Navodna briga za naknade za plaćanje bespravnih objekata kod Demokrata se svela na konferenciju za novinare, ne bi li izbjegli kontraargumente, nudeći rješenja koja ne primjenjuju ni u opštinama u kojima vrše vlast i koja nijesu u skladu sa zakonom. Toliko vjeruju sami sebi, pa ne čudi da im još manje vjeruju građani. Što se tiče optuženičkih klupa, zaboravljaju Demokrate da su im koalicioni partneri na optuženičkim klupama po više osnova, i da ih i sa tih klupa prozivaju govoreći im da podsjećaju na džeparoše sa sutomorske plaže. Mnogi kažu da bolje poređenje ne postoji. Valjda jedni druge najbolje znaju", saopštili su iz kluba odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Bonus video: