Ministarstvo odbrane traži 80 vojnika po ugovoru

Vojnici po ugovoru traže se za formacijska mjesta u Pješadijskom bataljonu 18 izvršilaca, Vazduhoplovstvu pet, a u Mornarici deset izvršilaca
887 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Ministarstvo odbrane raspisalo je danas oglas za prijem 80 vojnika po ugovoru, u trajanju od jedne godine, sa mogućnošću produženja na tri godine.

Kandidat treba da je crnogorski državljanin i da nije mlađi od 18, niti stariji od 25 godina.

“Za lica koja ispune uslove oglasa, Ministarstvo odbrane organizovaće provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti, bezbjednosnu provjeru i intervju”, navodi se u saopštenju.

Vojnici po ugovoru traže se za formacijska mjesta u Pješadijskom bataljonu 18 izvršilaca, Vazduhoplovstvu pet, a u Mornarici deset izvršilaca.

Centru za obuku potrebna su dva izvršioca, Četi za vezu i elektronsko ratovanje tri, dok se 42 izvršioca traže u Bataljonu za podršku.

Oglas je objavljen u dnevnim listovima Pobjeda i Dan, kao i na sajtu Ministarstva odbrane, a trajaće 15 dana od dana objavljivanja.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem telefona, broj 020 483-405, radnim danom od sedam do 15 sati.

"Način prijavljivanja, kao i spisak potrebne dokumentacije mogu se naći u tekstu oglasa objavljenom u navedenim dnevnim listovima, i na sajtu Ministarstva odbrane, u rubrici Biblioteka, sekcija Oglasi”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: