RASPRAVA U SKUPŠTINI

Medojević: Radonjić zna kako je ubijen Jovanović i da se DPS finansira od šverca droge

"Smijete li reći da je Duško Marković šef mojkovačkog klana, da je Zoran Lazović šef klana koji švercuje cigarete i drogu", pitao je poslanik direktora ASK
12566 pregleda 24 komentar(a)
Medojević, Foto: Screenshot (YouTube)
Medojević, Foto: Screenshot (YouTube)

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević je kazao u Skupštini da je direktor Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Sreten Radonjić policajac i da zna da svake godine 25 odsto od šverca droge i cigareta ide za finansiranje Demokratske partije socijalista (DPS).

Istakao je da je korupcija u Crnoj Gori “instalirana” od predsjednika DPS-a i njegovog brata.

“Vi to kao policajac odlično znate. Šverc cigareta, šverc droge, goriva, kako je nastala Prva banka, kako se krade u Crnoj Gori, vi to odlično znate... Smijete li reći da je Duško Marković šef mojkovačkog klana, da je Zoran Lazović šef klana koji švercuje cigarete i drogu...?”, kazao je Medojević.

On je rekao da Radonjić zna kako je ubijen Duško Jovanović, kao i da zna sve “o ulozi Brana Mićunovića, Caneta Subotića”...

Poslanik DPS-a Obrad Stanišić je odgovorio da sve što je poslanik DF-a rekao za ljude koje je pomenuo nije tačno, navodeći da je Medojević najviše demantovan političar u ovom dijelu Evrope.

“Nije vam pošteno, prije svega što iznosite neistine i za predsjednika države i za predsjednika Vlade. Otprilike je to vaša matrica, vi nemate druge priče. Jednog dana ću vam donijeti i citirati vas kako ste sve do 2004. godine branili te ljude... To će biti demanti vas samih... Manite se ćoravoga posla”, kazao je Stanišić.

Poslanik DPS-a je rekao da Medojević ni sam ne vjeruje u to što priča.

Radonjić je kazao da Medojević izmišlja stvari po političkoj osnovi, navodeći da će samo tačnim informisanjem javnosti pomoći borbu protiv korupcije.

“Mislim da pričate izmišljene stvari, vrijeđate ljude i institucije... Ako imate dokaze koji su u nadležnosti Agencije, dajte slobodno, sve ću preduzeti”, odgovorio je Radonjić.

Preporučujemo za Vas