DF: Knežević se neće odazvati na izdržavanje kazne

Dodaju da je Mladen Bojanić iskazao lični stav da "nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima"
106 pregleda 19 komentar(a)
Demokratski front, Klub poslanika DF, Foto: Demokratski front
Demokratski front, Klub poslanika DF, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 16.03.2018. 14:09h

Milan Knežević se neće dobrovoljno odazvati na izdržavanje kazne koja je izrečena u "montiranom političkom procesu", saopšteno je još jednom iz DF-a nakon održane sjednice predsjedništva tog političkog saveza.

Istovremeno, predsjedništvo je "razradilo konkretne modalitete otpora koji će pružiti državnom teroru" koji se, kako kažu, sprovodi nad njihovim političkim savezom i o odlukama obavijestilo zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika, Mladena Bojanića.

"Predsjednički kandidat je u razgovoru sa članovima Predsjedništva saopštio da on ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima, i da je uvjeren da uz podršku opozicije sigurno pobjeđuje na izborima 15. aprila, nezavisno od toga ko će biti režimski kandidat", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je Mladen Bojanić iskazao lični stav da "nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima".

Iz DF-a su kazali da su "primili k znanju" stav Bojanića i da će narednih dana javnost upoznati sa svojom konačnom odlukom.

Bonus video: