Bojanić: Apelujem na razum svih suprostavljenih strana

"Koristim priliku da upozorim i drugu stranu - crnogorsku vlast, kao i aktuelnog Predsjednika Crne Gore, da dobro odmjere i povedu računa o delikatnosti svakog njihovog narednog koraka i kuda to može odvesti Crnu Goru"
9 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Boris Pejović
Mladen Bojanić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.03.2018. 15:30h

"Danas su nam u Crnoj Gori najpotrebniji mir i stabilnost. Apelujem na razum svih suprostavljenih strana", navodi se u saopštenju Mladena Bojanića, čiju su kandidaturu za predsjednika Crne Gore podržali Demokratski front, GP URA, Demokratsaka Crna Gora i Socijalistička narodna partija.

"Danas me je Predsjedništvo Demokratskog fronta informisalo o njihovoj namjeri da Milana Kneževića, predsjednika DNP-a i člana Predsjedništva DF-a, brane svim dozvoljenim demokratskim sredstvima u procesu sa kojim je upoznata crnogorska javnost. Svoj lični stav koji sam im direktno saopštio korektno su prenijeli javnosti. Koristim priliku da upozorim i drugu stranu - crnogorsku vlast, kao i aktuelnog predsjednika Crne Gore, da dobro odmjere i povedu računa o delikatnosti svakog njihovog narednog koraka i kuda to može odvesti Crnu Goru", navodi Bojanić.

Bonus video: