Vučić: Prevazići trenutne tenzije, Srbija posvećena razvoju odnosa sa Crnom Gorom

Vučić je najavio da će u petak, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Srbije
3442 pregleda 3 komentar(a)
Mićunović i Vučić, Foto: Facebook
Mićunović i Vučić, Foto: Facebook

Srbija ostaje posvećena daljem razvoju dobrosusjedskih odnosa sa Crnom Gorom i očekuje da prevaziđu trenutne tenzije, rekao je srpski predsjednik Aleksandar Vučić.

On je primio danas u oproštajnu posetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića.

Vučić je najavio da će u petak, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

Zahvaljujući ambasadoru na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu, Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

"Vučić i Mićunović su se saglasili da bi dvije zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji", kaže se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Mićunović je, kako se navodi, zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od Vučića i srpskih vlasti.

Bonus video: