Minić: Snimak Roćena i Jeremića dokaz da su svađe projekti Mila Đukanovića

"Pokazali su se kao vrsni trgovci za proizvode iz njihove ideološko-identitetske prodavnice i zato je važno da više nikada ni jedan građanin Crne Gore ne okusi njihovu podvalu", saopštila je poslanica Demokrata, Valentina Minić
6791 pregleda 8 komentar(a)
Valentina Minić, Foto: Demokratska Crna Gora
Valentina Minić, Foto: Demokratska Crna Gora

Nedavno objavljeni snimak razgovora Milana Roćena i Vuka Jeremića, još jedan je u nizu dokaza koji potvrđuju da su međunacionalna, međuvjerska i međudržavna svađa projekti Mila Đukanovića, saopštila je poslanica Demokratske Crne Gore, Valentina Minić.

"Dok realizuju milionske poslove u kojima nema identitetskih prebrojavanja, narodu planski ucrtavaju linije podjela, grupišu i zavađaju. Nečastan plan koji Đukanović sa saradnicima decenijama sprovodi u Crnoj Gori, imao je i svoje šire djelovanje kroz uvezivanje interesnih grupa susjednih država, jer "sličan se sličnom raduje". Kriminal ne poznaje granice, vjere i nacije, osim kada je potrebno zatrovati javni prostor i skrenuti pažnju građanima sa mutnih poslova", saopštila je Minić.

Minić je ocijenila da Đukanović govori o prijetnjama, ugrožavanju državnosti i stabilnosti zemlje, a iza pozornice, uz osmjehe i u srdačnoj atmosferi "sklapa poslove sa onima koje predstavlja kao 'agresore' igrajući namještenu prijateljsku utakmicu iz koje svi izlaze kao pobjednici, osim građana koje prethodno zavade na tribinama njihove arene beščašća, nemorala i lažnog patriotizma".

"Vrijeme je majstorsko rešeto i kristalno jasno pokaže na lažne patriote i lažne zaštitnike naroda. Tako se Roćen u razgovoru sa Jeremićem, podsmijava Crnoj Gori i ispoljava ogromnu radost zbog činjenice da se narod 'upecao' u njihovu zamku. U jednom minutu ovog razgovora pokazala se sva ljubav Đukanovićevog režima prema Crnoj Gori", kazala je Minić.

Ona ističe da je uvjerena da su svi građani spoznali njihove namjere i da su konačno dobili odgovor zašto traže svađu među komšijama, prijateljima i kolegama.

"Kada ih pitamo kolika je stopa nezaposlenosti i koliko su fabrika otvorili, umjesto odgovora traže da se građani još jednom izjasne koje su vjere ili nacije. Pokazali su se kao vrsni trgovci za proizvode iz njihove ideološko-identitetske prodavnice i zato je važno da više nikada ni jedan građanin Crne Gore ne okusi njihovu podvalu. Zato ih možemo pobijediti samo oružjem koga se oni najviše boje, a to su zajedništvo, solidarnost i međusobno poštovanje građana. Ove vrijednosti i pomirenje, znače njihov politički nestanak, a slobodu svim građanima Crne Gore", zaključuje se u saopštenju poslanice Demokrata, Valentine Minić.

Bonus video: